31Bet

31bet
4.91 / 5

31Bet

100% opptil €1000 med Sett inn 100€ og motta 50€ FreeBet Promocode: Euro24
Spill nå

Oversikt

Lisens

MGA

Språk

Engelsk, Finsk, Italiensk, Norsk, Portugisisk, Spansk, Tsjekkisk, Tysk

Etablert

2021

Loyalty/Vip Programme

No

Bonus

100% opptil €1000 med Sett inn 100€ og motta 50€ FreeBet Promocode: Euro24

Bonus

Første Innskudd bonus

100% opptil €1000 med Sett inn 100€ og motta 50€ FreeBet Promocode: Euro24

Bonusomsetning

10x

Maksimal bonusinnsats

5€

Bonus

100% opptil €1000 med Sett inn 100€ og motta 50€ FreeBet Promocode: Euro24

Betalingsmetoder

Innskuddsmetoder

Bank Transfer, bitcoin, ethereum, Jeton Wallet, MasterCard, MiFinity, TRC, Visa

Uttaksmetoder

Bank Transfer, bitcoin, ethereum, Jeton Wallet, MiFINITY, TRC

Innholdsfortegnelse

  Anmeldelse av 31Bet bookmaker

  31Bet bookmaker er en bookie som byr på spenning fra første stund. De har vært i markedet siden 2021 og har en sterk merkevare blant norske spillere. Kombinasjonen av høy brukervennlighet, tilgjengelighet og generøse bonuser appellerer godt til de som spiller på sportsbetting.

  På design har de gått for et stilrent og enkelt utgangspunkt. Det er ingen forstyrrende elementer, tradisjonell navigasjon er på plass – og nettsiden er selvfølgelig optimalisert for alle enheter. Norsk språk er vel det eneste vi savner på dette området, men den finnes på engelsk og en rekke andre valg. 

  Når det kommer til bonuser kan du enkelt bla deg gjennom alle mulighetene som finnes på én side. Dette gjelder alle betting bonuser, samt de casinobonusene de tilbyr. Her kan du enkelt velge den velkomstbonusen som passer best for deg. Utvalget er stort, så det bør absolutt være noe for enhver smak. Nye spillere kan bruke bonuskode “Euro24” for et €50 free bet!

  Deres sportsbook er godt oversiktlig og du kan enkelt bla deg gjennom mer enn 2000 betting muligheter. Dette inkluderer mest populære mesterskap, kommende kamper og selvfølgelig pågående kamper. Du kan også bruke My Favourites funksjonen til å lage en liste med egne kamper du vil følge med på. 31Bet bookmaker oppfyller mange av kriteriene våre, og vi deler alt du trenger å vite i denne anmeldelsen. 

  Søker du andre bookies eller vil se hvilke muligheter som finnes i Norge? Da kan du finne et mangfold av anmeldelser på våre sider hos BookiesNorge.

  Anmeldelse av 31Bet bookmaker

  31Bet bonuser

  Utvalget av bonuser er forholdsvis godt hos 31Bet bookmaker og du kan enkelt utforske mulighetene på kampanjesiden deres. Her har de samlet alle velkomstbonuser, ukentlige kampanjer og spesielle begivenheter. Du finner også en rask gjennomgang av de viktigste vilkårene slik at du kan sammenligne bonuser på en enkel måte. For nye spillere er det en 100% opptil €1000 velkomstbonus på sport som venter på deg. For et €50 free bet kan du bruke vår eksklusive kode “Euro24”.

  Om du vil utforske hvilke andre betting bonuser som finnes der ute har vi en egen dedikert guide til dette. Her har vi samlet alt du trenger å vite om ulike bonuser, vilkår og hvordan de fungerer. 

  Velkomstbonus

  Når du gjør ditt første innskudd på minst €20 vil du få tilbud om en velkomstbonus hos 31Bet bookmaker. Denne bonusen er på 100% opptil €1000 og tilbys én gang til hver spiller. Bonusen kommer med et omsetningskrav på 10x og må plasseres på odds med minst 1.40. Du har 30 dager på å oppfylle omsetningskravet før bonusen forsvinner fra kontoen din. 

  Combo Booster

  Du finner en Combo Booster på opptil 50% hos 31Bet sportsbook. Denne aktiveres om du lager en kupong med innsats på minst 4 kamper samtidig. Da kan du øke gevinsten din med opptil 50%. Dette gjelder kun for kamper i Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A og Ligue 1. 

  31Bet Free Bets 

  31Bet bookie tilbyr free bets for deg som har plassert innsats på 3 eksisterende kamper med minst 1.40 odds. Ditt free bet vil være snittet av de tre foregående innsatsene dine. Dette betyr at om du har plassert bets med verdiene €25, €50 og €75, vil du motta et freebet verdt €50. Du kan også gjøre krav på et eksklusivt free bet ved å bruke bonuskoden “Euro24”.

  Sportsbetting muligheter hos 31Bet

  Det er et solid utvalg sportsbetting som venter deg når du oppretter en konto hos 31Bet. Her kan du finne mer enn 2000 ulike kamper og events fordelt på idrett fra hele verden. Den begynner seg av et ganske tradisjonelt design, noe som inkluderer oversikter over pågående, kommende og populære kamper. Det er heller ikke noe unikt ved kupongsystemet deres, men det er absolutt funksjonelt.

  Ved første øyekast er det ingen idrett som mangler – eller odds vi savner i utvalget deres. De tilbyr alle de store mesterskapene, samt en del regionale mesterskap som vi faktisk ikke har funnet andre steder. Dette gjelder særlig for Latin-Amerika og europeiske ligaer. Her kan det være en del spennende betting muligheter for deg som liker å analysere seg frem til de beste oddsene. 

  Sportsbetting muligheter hos 31Bet

  Fotball

  Som vanlig er det fotball som er det største utvalget av betting hos 31Bet bookmaker og her kan du finne alle de store mesterskapene. Du kan spille fotball odds på La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og UEFA Champions League. Alle kampene er sortert etter mesterskap slik at du enkelt kan finne frem til de kampene du vil spille på. Videre kan du sortere dem etter hvor langt frem i tid kampen er.

  I skrivende stund er det rundt 1500 fotballkamper tilgjengelig for odds hos 31Bet bookmaker, og det laveste vi har sett var rundt 1300. Med andre ord er det alltid mer enn nok fotballkamper for deg som vil spille på både europeiske og internasjonale mesterskap. 

  Basketball

  Det nest største utvalget finner man på basketball. Her er det ikke like mange mesterskap tilgjengelig, men de tilbyr alle de viktige. Dette inkluderer NBA, WNBA, NBA All Star og EuroLeague. Du kan også finne nasjonale mesterskap fra de fleste land, men her er det litt dårligere utvalg odds.

  Blant de internasjonale mesterskapene kan du spille på Eurocup, Champions League Outright, Baltic Basketball League og Afrobasket Qualifiers. Dette oppsummerer forsåvidt også alle de største internasjonale arrangementene innen basketball, så mulighetene for å finne en kamp bør absolutt være til stede. 

  League of Legends

  En annen sjanger 31Bet gjør det godt i er e-sport og her tilbyr de et enormt utvalg kamper innen League of Legends. Dette er faktisk en av de bedre utvalgene vi har sett på LoL betting, så her er det muligheter for de aller fleste. Du kan blant annet spille på LVP SuperLiga, LJL, LFL, Ultraliga, Prime League og Hitpoint Masters. De aller fleste kampene er livestream tilgjengelig så du kan følge dem direkte. 

  De har ikke den høyeste oddsen på alle mesterskapene, men det store utvalget gjør det mulig å finne frem til kamper som er vanskelig å finne andre steder. På denne måten kan du få betting muligheter som faktisk ikke er tilgjengelig hos andre bookies vi har testet tidligere. Er du fan av LoL kan det absolutt være verdt å ta turen innom 31Bet sportsbook. 

  Kampsport

  Om du foretrekker litt mer spenning i form av kampsport kan du finne et godt utvalg hos 31Bet bookmaker. De tilbyr det aller meste av store kamper innen MMA, Boxing, bryting og andre mesterskap. Selv om utvalget i hver kategori ikke er så enormt, kan du finne alle de store tittelkampene med gode odds på nettsiden deres. 

  Ishockey

  Sist, men ikke minst kan man finne alle de viktigste mesterskapene innen ishockey. Dette inkluderer mesterskap fra USA, Finland, Norge og Sverige. De har også tilgang til noen internasjonale mesterskap, men disse er naturligvis sesongbaserte og i skrivende øyeblikk er det ikke så mye som skjer der ute. Går man tilbake i historien har de hatt alle VM, EM og lignende tilgjengelig, så du kan trygt forvente at dette dukker opp igjen når det er duket for nye mesterskap.

  31Bet betting markets

  Når det kommer til betting markets hos 31Bet er det ingenting som blåser oss av stolen, men de har alt man trenger. Det er de tradisjonelle markets som preger utvalget, inkludert total, 1×2, dobbeltsjanse, matchvinner og halv tid på de fleste kampene. Noen idretter har også moneyline, Asian handicap og andre markeder, men dette varierer fra kamp til kamp. Med det sagt, så har de alt man forventer å finne, så du kan fint bygge den kupongen du ønsker deg. 

  Spesielt på de mindre kampene må vi si oss godt fornøyd med de markets som tilbys. Her kan du faktisk finne et godt utvalg som gjør det spennende å grave seg ned i ulike mesterskap og finne skjulte odds og muligheter.

  Odds

  Vi har som vanlig sett nærmere på oddsen, og her er det ingenting å utsette. De tilbyr konkurransedyktige odds på alle mesterskapene som er tilgjengelig, og disse står i stil med det man finner hos andre bookies i Norge. Du kan med andre ord trygt legge inn en innsats, vel vitende om at du får akkurat samme muligheter som det konkurrentene kan tilby.

  For deg som spiller gir dette et rikt utvalg med betting muligheter som du kan utnytte. Vi sammenlignet med både store og små bookies i Norge, og 31Bet kom godt ut i alle sammenligninger. På denne måten kan vi trygt si at de tilbyr effektive odds på de kampene som finnes i utvalget deres.

  Live betting

  Live betting er også tilgjengelig hos 31Bet og deres dashboard er forholdsvis enkelt å bruke. De tilbyr match tracker på de fleste kampene, men ikke noe særlig livestreaming. Dette betyr at du kan følge med på de viktigste hendelsene når du spiller, men om du vil ha hele kampen på skjerm må du finne dem et annet sted.

  Unntaket er på e-sport hvor de tilbyr streaming på de aller fleste kampene. Du kan enkelt sortere utvalget pågående kamper med ulike filter for å finne frem til dem. Igjen er det fotball som utgjør det største utvalget, men du finner også live betting på tennis, ishockey, håndball, basketball og volleyball for å nevne noen muligheter.

  31Bet betting markets live betting

  31Bet online betting fordeler og ulemper

  Det er som vanlig både fordeler og ulemper med en bookie og dette gjelder også for 31Bet bookmaker. Derfor har vi trukket frem noen viktige faktorer som det kan være greit å merke seg.

  Fordeler

  31Bet er verifisert av eCOGRA
  Tilbyr flere funksjonelle betalingsmetoder for norske spillere
  Mer enn 2000 ulike betting muligheter tilgjengelig
  Stort utvalg e-sport med LoL og CS:GO

  Ulemper

  Godtar ikke innskudd med kryptovaluta foreløpig
  Har ikke livestreaming på det meste av kamper
  Blokkert i en rekke land som kan gjøre det vanskelig å spille på farten

  31Bet design og brukervennlighet

  Når det kommer til brukervennlighet og design har vi lite å utsette. Du finner gode muligheter hos 31Bet bookmaker, og nettsiden deres følger et tradisjonelt oppsett. Dette gjør det enkelt å hoppe mellom de ulike seksjonene, samt å finne frem i det enorme utvalget. Alt av nødvendig informasjon er lett tilgjengelig på forsiden slik at du kan verifisere de detaljene du trenger.

  Nettsiden er strukturert på en slik måte at du enkelt finner de ulike seksjonene, samt kan hoppe mellom dem. Det er ingen forvirrende menyer eller knapper som gjør at man trykker seg bort. Det eneste vi savner er at nettsiden ikke er tilgjengelig på norsk enn så lenge.

  Med andre ord er det god brukervennlighet hos 31Bet bookmaker. Nettsiden følger alle normer for godt design og det er ingen forstyrrende elementer som hopper ut av skjermen din. Dette gjør den godt egnet for deg som spiller seriøst, men også for nysgjerrige nybegynnere som vil utforske en ny nettside. 

  31Bet nettcasino

  Som om ikke det var nok at 31Bet bookmaker tilbyr mer enn 2000 ulike betting muligheter, så har de også et fullverdig casino på nett. Her kan du boltre deg i mer enn 4000 ulike spill fra kjente leverandører som Pragmatic Play, Evoplay og Relax Gaming. For deg som liker et stort utvalg på samme plattform vil det garantert være interessante muligheter her.

  Alt er sortert på en slik måte at du raskt får oversikt over de mulighetene som finnes. Dette kombinert med anerkjente leverandører gjør 31Bet casino til et godt utgangspunkt uansett om du liker sport eller casinospill. 

  Spilleautomater

  Det er selvfølgelig spilleautomater som utgjør brorparten av spillene hos 31Bet og her er det mange populære titler tilgjengelig. Norske spillere kan blant annet finne frem til spill som Money Train 3, Rip City, Gates of Olympus og Sweet Bonanza. Alle spillene er lagt opp i ulike samlinger slik at du kan utforske dem basert på kategori eller utvikler. 

  Betalingsmetoder

  Videre tilbyr ikke 31Bet det største utvalget betalingsmetoder vi har sett, men de har alle de viktigste mulighetene tilgjengelig. For norske spillere er det Visa, Mastercard, Jeton og MiFinity som gjelder for innskudd. De godtar foreløpig ikke kryptovaluta til spillerne sine, men det vil forhåpentligvis dukke opp i fremtiden. Om du vil lære mer om landskapet rundt betalingsmetoder på casino i Norge, kan du utforske vår betalingsmetoder guide for mer informasjon.

  Bonuser på casino

  Alle som spiller på 31Bet nettcasino kan få tilbud om bonuser på innskuddene sine. Her tilbyr de velkomstbonus på både første og andre innskudd, samt flere ukentlige kampanjer. Det er med andre ord verdt en tur innom bonusseksjonen for deg som vil utforske casino mulighetene hos 31Bet. 

  Hvordan åpne din 31Bet konto

  For å kunne spille hos 31Bet må du først opprette en 31Bet konto, men dette er en forholdsvis enkel oppgave. Du kan opprette en konto på et par minutter og deretter gjøre innskuddet du vil spille for. Om du lurer på hvordan dette foregår, har vi illustrert hele prosessen nedenfor.

  Besøk 31Bet bookmaker

  1

  Først må du gå inn på nettsiden deres hvor du vil finne en rød sign up knapp tilgjengelig. Du kan bruke en av linkene i denne omtalen for å komme dit, den vil ta deg rett til hjemmesiden hos 31Bet bookmaker.

  Lag din 31Bet konto

  2

  Deretter må du opprette kontoen din. Dette gjør du ved å følge instruksjonene som kommer etter at du har trykket på knappen. Her vil du bli bedt om e-post, navn, adresse, alder og telefonnummer. Verifiser e-posten din så er kontoen klar for bruk.

  Gjør et innskudd

  3

  Straks du har opprettet kontoen din kan du gjøre ditt første innskudd. Bare husk at dette er innskuddet du får bonus på, så ta høyde for dette. Du må sette inn minst €20 for å kvalifisere for en bonus på kontoen din.

  Få bonus og plasser innsats

  4

  I de fleste tilfeller vil innskuddet ditt være tilgjengelig nesten umiddelbart og deretter kan du gjøre krav på bonusen din. Husk å oppgi eventuelle bonuskoder dersom du har fått tilsendt dette. Deretter er du klar til å plassere din første innsats eller utforske spillene.

  31Bet Mobile app

  Det er ingen app tilgjengelig for 31Bet, men de har en mobilvennlig nettside. Dette betyr at du slipper laste ned noe som helst, men enkelt kan logge deg inn gjennom nettleseren på enheten din. Her byr nettsiden på en smidig opplevelse uansett om man prøver seg på nettbrett eller smarttelefon. Vi opplevde heller ingen forskjell mellom iOS og Android, så du kan fritt spille uansett hvordan enhet du har tilgang til.

  Er 31Bet trygt og pålitelig?

  Ja, det er helt trygt å spille på 31Bet bookmaker. Bak nettsiden finner vi selskapet Onyxion Malta Limited som har gyldig lisens fra MGA. De har alt av nødvendig informasjon synlig på nettsiden sin, og du kan enkelt verifisere lisensen ved å gå inn på siden til MGA. Videre tilbyr de pålitelige betalingsmetoder og spill fra anerkjente utviklere. 

  Nettsiden er også beskyttet av SSL-kryptering slik at all informasjonen din er godt ivaretatt. Kort fortalt er alle nødvendige tiltak oppfylt og man kan trygt spille hos 31Bet bookmaker. Om du skulle ha spørsmål eller bekymringer, kan du enkelt kontakte dem på chat døgnet rundt.

  Operatør Lisens Sikre betalingsmetoder Andre sikkerhetsfunksjoner
  31Bet Malta Visa, Mastercard, MiFinity, Jeton SSL-kryptering
  Red Dice Curaçao Visa, Mastercard, Flykk, MiFinity, Kryptovaluta SSL-kryptering
  Kingmaker Curacao Mastercard, Kryptovaluta, MiFinity SSL-kryptering
  Betplays Curacao Visa, Mastercard, MiFinity, kryptovaluta SSL-kryptering
  Allbet.ag Curacao Visa, Mastercard, Kryptoavluta SSL-kryptering

  31Bet kundeservice

  Når det kommer til kundeservice var det forholdsvis enkelt å komme i kontakt med 31Bet. De tilbyr 24/7 støtte på livechat som er tilgjengelig uten at du trenger ha en eksisterende konto. Det var tidvis litt kø for å snakke med en agent, men det var sjeldent snakk om mer enn et par minutter. Man blir automatisk satt i kø om det er nødvendig og blir deretter koblet opp mot første ledige agent.

  De har også en FAQ-seksjon, men denne var ganske begrenset og inneholder kun det enkleste av spørsmål. Spillere som vil finne mer informasjon bør derfor ta en titt på Help Center. Dette er en egen seksjon der de har samlet mye mer informasjon, og det er også denne kundeservice på chat aktivt henviser til når man kommer med ulike spørsmål. 

  Vår ekspert mening og innsikt

  Jeg hadde ikke testet 31Bet tidligere, men merkevaren står sterkt blant norske spillere. Derfor var forventningene høye og her må jeg si meg godt fornøyd med hvordan de innfridde. 31Bet bookmaker tilbyr et stort utvalg spill, høy brukervennlighet og en tjeneste som passer godt for norske spillere.≫

  31Bet konklusjon

  31Bet bookmaker er et godt utgangspunkt for deg som vil ha tilgang til et stort utvalg betting, men også ha casinospill i bakhånd. De tilbyr generøse bonuser og høy brukervennlighet som gjør dem godt egnet for både nye og erfarne spillere. Det eneste vi savner er muligheten for å gjøre innskudd med kryptovaluta, samt at nettsiden enn så lenge ikke er tilgjengelig på norsk. Dette er ting som kunne gjort dem enda bedre egnet, men utgangspunktet er absolutt godt nok til å anbefale. Vi kan derfor trygt anbefale 31Bet sportsbook for norske spillere som vil ha tilgang til et rikt utvalg spill og muligheter.

  31Bet FAQ

  Hvordan lisens har 31Bet bookmaker?

  De tilbyr sine spill under en MGA lisens som du enkelt kan finne mer informasjon om nederst på siden deres.

  Hvilke spill finnes hos 31Bet?

  Du vil finne et stort utvalg sportsbetting, samt spilleautomater, bordspill og live casino om du ønsker tilgang til dette.

  Hvilke betalingsmetoder finnes hos 31Bet?

  Norske spillere kan gjøre innskudd med Visa, Mastercard, Jeton og MiFinity.

  Er det trygt å spille på 31Bet sportsbook i Norge?

  Ja, de har gyldig lisens og du kan trygt spille på nettsiden deres.

  Får norske spillere bonus når de gjør innskudd hos 31Bet?

  Ja, alle nye spillere får tilbud om en velkomstbonus på enten sport eller casino når de gjør sitt første innskudd.

  anders

  Anders Hansen

  Tippeekspert

  Anders Hansen er sportsbetting-guruen hos BookiesNorge, og gir våre norske lesere siste nytt, tips og triks, og bettingstrategier fra hele verden. Født i en sportsentusiast familie like utenfor Oslo, liker Anders å drive hagearbeid på fritiden mens han hører på det siste som skjer innen sportens verden.