Ansvarsfraskrivelse

Bookiesnorge.com er utelukkende ment for underholdning. Nettstedet har som mål å gi spillere informasjon om online sportsbetting.

hero-logo.png hero-logo.png hero-logo.png

Månedens bookmakere

lilibet #1 Lilibet 4.1/5

100% opptil 5000 kr

Spill nå
powbet #2 Powbet 3.7/5

100% opptil 2000 kr

Spill nå
greatwin #3 GREATwin 4.3/5

100% opptil 2000 kr

Spill nå

Spillere rådes til å utvise forsiktighet når de tar avgjørelser basert på informasjonen på nettstedet. Vennligst bekreft dataene før du implementerer dem.

Bookiesnorge.com er ikke ansvarlig for skader forårsaket av deg mens du følger instruksjonene. Leserens skjønn anbefales. Selv om vi oppdaterer nettstedets innhold med jevne mellomrom for autentisitet og relevans, er det umulig å endre alt materialet regelmessig. Derfor kan visse data være utdaterte. Bookiesnorge.com er ikke ansvarlig for resultatet av bruk av slik informasjon.

Vi anbefaler på det sterkeste brukere fra å feilrepresentere Bookiesnorge.com som en kilde til økonomisk råd. Nettstedet er ikke ansvarlig for eventuelle økonomiske tap du måtte ha lidd ved bruk av dataene. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du uttrykkelig nettstedets begrensede ansvar.

Bookiesnorge.com må kun brukes til underholdning. Nyhetene, guidene, anmeldelser, artikler og annet materiale på nettstedet er spesielt utviklet for å underholde brukerne. Mens nettstedet verifiserer ektheten til hvert materiale før det publiseres, anbefales brukere å ta informasjonen med en klype salt.

Bookiesnorge.com hevder ikke å være en profesjonell finansiell rådgiver. Nettstedet hevder verken å veilede spillere om hvordan de skal forvalte formuen eller informere dem om de beste investeringsbeslutningene. Dessuten inneholder nettstedet eksterne lenker hvis bruksvilkår kan avvike fra våre. Brukere anbefales å lese vilkårene og betingelsene for tredjeparts nettsteder de besøker. Bookiesnorge.com er ikke ansvarlig for opplevelsen din utenfor nettstedet.

Bookiesnorge.com garanterer ikke din sikkerhet utenfor nettsiden. Vi er ikke ansvarlige for skadelig programvare eller phishing-angrep på kontoen din. Eller hvordan tredjepartsnettsteder bruker dataene dine. Bookiesnorge.com er kun ansvarlig for din bruk av nettsiden. Brukerens skjønn anbefales.