Muchbetter bettingsider i Norge

hero-logo.png hero-logo.png hero-logo.png

Månedens bookmakere

lilibet #1 Lilibet 4.1/5

100% opptil 5000 kr

Spill nå
21Bets #2 21Bets 4.8/5

100% opptil 2000 kr

Spill nå
lunubet logolunubet logo #3 LunuBet 4.9/5

100% opptil 2000 kr

Spill nå

Etter betydelige juridiske bekymringer har Litauens bank (Lietuvos bankas) tilbakekalt UAB PayrNets lisens, og institusjonen kan ikke lenger tilby finansielle tjenester. På grunn av dette har MuchBetter suspendert sin primærvirksomhet i EU/EØS, inkludert Norge.

Beste MuchBetter bookmakere

4.9/5
Kryptovaluta-vennlig plattform 24/7 oppmerksom live kundeservice Ingen telefonstøtte tilgjengelig
100% opptil 1000 kr
Spill nå
TonyBet #2 TonyBet
4.9/5
Godt utvalg betalingsmetoder for norske spillere Tilbyr mer enn 1100 ulike betting markets Begrenset åpningstid på kundeservice
100% opptil 100€
Spill nå
4.8/5
Støtter mange kryptovalutaer Stort utvalg av spill Treg kundeservice
100% opptil 100,000 USDT + 30 Free Spins
Spill nå
4.6/5
Godt utvalg betalingsmetoder for norske spillere Utrolig enkelt design for nye spillere Mangler litt odds på lavere divisjoner
100% opptil 1000 kr
Spill nå
4.1/5
Utmerket innsatsvariasjon Sjenerøse kampanjer Lav uttaksgrense
100% opptil 500 kr
Spill nå
3.8/5
Godt sports og odds utvalg Mange gode bonuser Manglende informasjon
100% opptil 1000 kr
Spill nå
3.6/5
Omfattende sportsutvalg Generøse bonuser Begrenset live-streaming
100% opptil 2000 kr
Spill nå
bethard #8 Bethard
1.3/5
Lisensiert spilling Flere bonuser Mangel på samtalestøtte
100% opptil 1000 kr
Spill nå

Innholdsfortegnelse

Spillere Likte Også

Hvordan tester og evaluerer vi Muchbetter bettingsider?

Muchbetter er et herlig alternativ til både e lommebok, og også kredittkort ettersom du kan få et gratis muchbetter Mastercard. Det er med andre ord enkelt med Muchbetter betting for norske spillere.

Der det med kjappe transaksjoner og minimale avgifter er mye lovende ved å opprette en Muchbetter konto. La oss derfor ta en skikkelig titt på alle sider av Muchbetter, og også hvordan du kan komme i gang med Muchbetter selv dersom du ønsker dette. Vi starter med hvordan vi finner de beste Muchbetter bettingsidene, og tar det så videre derfra i vår grundige gjennomgang for deg.

muchbetter betting bonuser

Hva gjør Muchbetter til et godt valg som betalingsmetode i Norge?

Det er alle muligheten til Muchbetter som gjør dette til et skikkelig god for innskudd og uttak på norske bettingsider. Blant annet så baserer Muchbetter seg på å være en e wallet app. Denne appen er tilgjengelig både på Android og iOS. Og den er også mulig å koble opp mot google play store.

Videre så er det virkelig store plusset at man kan få et eget Mastercard. Dette gjør at du kan bruke Muchbetter som betalingsmetode overalt der Mastercard aksepteres, også utenom Internett. Alt i alt så gir dette en kombinasjon av lommebok og betalingsmetode som du får få andre steder, og som fungerer plettfritt for norske spillere på nær sagt alle bettingsider.

Fordeler og ulemper med Muchbetter

Når du skal gjøre deg et informert valg om hvilken betalingsmetode som passer deg, og hvordan du bruker denne på din bettinghverdag på nettet, så skal du være klar over både de ulike pluss og minus ved å bruke de ulike tilbudene på det norske markedet til betting. For Muchbetter er de viktigste punktene å være klar over som følger.

Fordeler

Muchbetter fungerer både til innskudd og uttak.
Du kan få et Mastercard, uten å betale ekstra.
God og brukervennlig app og e lommebok.
Mange alternativer for å overføre penger.
Høye maksimumsbeløp for transaksjoner.

Ulemper

Avhengig av appen.
Kun valutaene Euro, USD, og Britiske pund støttes.
Kan virke overveldende med muligheter.

Hvordan bruke Muchbetter hos bettingsider i Norge

Du er raskt i gang med Muchbetter for å gjøre innskudd og uttak på bettingsider i Norge. Være seg om du velger å gå for appen alene, eller også vil ha Mastercard, så er det samme mønsteret for å åpne en konto hos Muchbetter. Vi har satt det opp i tre enkle trinn under.
Dersom du også ønsker å ha et Mastercard må du søke om dette. Det gjør du gjennom din konto, og da må du først gjennomføre en automatisk verifiseringsprosess. Når denne er gjennomført vil du motta kortet ditt i posten. Som du så må aktivere i appen.

Trinn 1

1

Registrer din konto hos Muchbetter, enten på nettside eller i app.

Trinn 2

2

Sett inn penger på din Muchbetter konto.

Trinn 3

3

Logg deg inn på din bettingside og velg Muchbetter som betalingsmetode.

Muchbetter bettingsider etter kategori

Det er mange gode sider for odds på nett, og blant de ulike på det norske markedet har vi valgt ut et par representative for ulike kategorier. Vi tenker da på bonuser og kampanjer, hvilke idretter og markeder de tilbyr, og andre sider av nettstedet som gjør det verdt å tippe der.

Merk at ettersom Muchbetter jo også gir et Mastercard du kan bruke, så vil dette kunne gjøre at du får tilgang på å overføre penger med Muchbetter flere steder enn der appen selv er nevnt.

Nettbookie Tipp hos dem for
Shangri La Topp innsatsvariasjon
Powbet Utmerket VIP-program
Bethard Jevnt over god odds side
Sportaza Dyptgående markeder

Innskudd og uttak med Muchbetter på tippesidene

Vi nevnte at det var en mulig minus at det er et så overveldende spekter av muligheter med å bruke Muchbetter som sin betalingsmetode. – Her får vi jo mulighet for å gjøre både innskudd og uttak. Være seg til e lommeboken din, eller at du bruker Muchbetter via deres Mastercard, og at du kan koble Muchbetter rett inn i Google play store. Men, når det kommer til å overføre penger, enten inn eller ut av spillerkonto, så er dette egentlig bare positivt. Dette ettersom norske tippere, og andre som liker å spille på oddsen, får en rekke valgmuligheter.

Som i tabellene ellers i artikkelen så har vi gjort vårt beste for å plukke ut noen særlig gode sider med solide odds, samt gode tider for uttak og også innskudd. Og, vi har forsøkt å finne frem til de der Muchbetter selv er nevnt som et alternativ å gjøre innskudd med. Merk da de to bettingsidene; Powbet og Sportaza der har vi gått ut fra Mastercard som betalingsmetode.

Innskudd

bettingside tidsbruk avgifter
Shangri La Øyeblikkelig Ingen
Powbet Øyeblikkelig Ingen
Bethard Øyeblikkelig Ingen
Sportaza Øyeblikkelig Ingen

Uttak

bettingside tidsbruk avgifter
Shangri La Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig
Powbet Øyeblikkelig Ingen
Bethard Øyeblikkelig Ingen
Sportaza Øyeblikkelig Ingen

Muchbetter vs Visa

Det er mange alternativer for innskudd og uttak som vi kan sammenligne Muchbetter med. Være seg om vi vil se på en annen e lommebok eller ulike bank og kort alternativer. Vi tenker som så at det kan være godt å se Muchbetter sammenlignet med en betalingsmetode som de aller fleste kjenner til. Så, la oss derfor ta en kjapp titt på hvordan Muchbetter stiller når vi sammenligner med det velkjente kreditt kortet Visa.

Muchbetter

Visa

muchbetter bookmakere

Alternativer til Muchbetter som betalingsmetode

Som nent over, det er en flere andre tjenester for betalingsmetode som norske spillere kan velge imellom. La oss danne oss en kjapp oversikt over andre alternativer som også kan brukes online for å sende penger. Her møter vi blant annet de følgende og helt kurante tjenestene.

Neosurf

Dette er forhåndsbetalte kort. Dette betyr at du har nær sagt full anonymitet og du kan overføre penger uten å frykte for at sensitiv informasjon havner på avveie. Dette ettersom det er en unik kode du skal bruke på baksiden av det kjøpte kortet for å verifisere transaksjonen. Merk deg at Neosurf bare kan brukes til innskudd.

Kreditt og debetkort

Ulike betalingskort fra allerede nevnte Visakort og også rene Mastercard koblet opp til din bank er mulige å bruke. Men, for norske spillere er gjerne innskudd med denne metoden sperret, samt de færreste tilbydere av odds over nettet støtter uttak via kreditt og debetkort.

Overføringer via banken

Den klassiske måten å sende penger, og fremdeles aktuell på nettet. Kanskje særlig for å gjøre uttak. Du kan som regel bruke denne metoden for overføringer på de fleste bettingsider, men vær klar over at for norske spillere vil kun uttak være mulig. Dessuten så er dette desidert den aller tregeste metoden for overføringer.

Muchbetter konkludert – de endelige tankene

Det er lett å være positiv til Muchbetter. Være seg om du skal sette penger inn, eller ta ut av din valgte side for odds og tipping, så fungerer Muchbetter strålende. Alene dette ville vært nok til å gi en tommel opp. Når vi så legger til at de tenker nytt og innovativt med muligheter og integrering av ulike tjenester blir det fort enda bedre.

Vi tenker da særlig på muligheten for å bestille et gratis Mastercard som gjør bruken av Muchbetter utrolig enkelt, og at man kan bruke pengene som ligger på sin wallet hos alle sider som aksepterer Mastercard. For ikke å glemme at du kan ta ut penger og benytte dette kortet i hverdagen, så veien til dine gevinster er enda kortere.

Så. alt i alt. Det å gjennomføre innskudd med Muchbetter er kjapt og trygt, uttak med Muchbetter fungerer også plettfritt og de reklamerer med å være den billigste e lommebok på nettet. Og du får tilgang på så mange muligheter.

Det må konkluderes med at dette er en betalingsmetode som har stort potensiale. Vi anbefaler Muchbetter til å gjøre innskudd hos din betting tilbyder, og også å gjennomføre uttak med Muchbetter. Dette er en løsning for lommebok på Internett som gjør mye mer enn man skulle tro.

FAQ - Ofte stilte spørsmål og svar

Det er alltid ulike spørsmål til bruken av forskjellige betalingsmetoder på nettet. La oss svare på noen av disse. Som er rundt blant annet trygghet med Muchbetter og hvor man bruker tjenesten.

Er Muchbetter trygt?

Absolutt. Muchbetter er både en meget solid og trygg betalingsmetode.

Fungerer Muchbetter i Norge?

Ja. De ulike Muchbetter produktene fungerer helt smertefritt for norske brukere.

Er Muchbetter tilgjengelig på alle bettingsider?

Selve appen er tilgjengelig hos flere tilbydere av odds og tipping via nett. Videre så har du også muligheten for å bruke et Mastercard og også koble opp mot Google Play, noe som i effekt utvider feltet for hvor du kan bruke Muchbetter til mange flere nettsider for betting.

Hva koster Muchbetter?

Dersom du vil sette inn eller ta ut midler via Muchbetter så koster ikke dette noe fra Muchbetter sin side. Dersom du ønsker å ta ut penger til din bankkonto fra Muchbetter så er det derimot et minimalt gebyr på 2,5%.

anders

Anders Hansen

Tippeekspert

Anders Hansen er sportsbetting-guruen hos BookiesNorge, og gir våre norske lesere siste nytt, tips og triks, og bettingstrategier fra hele verden. Født i en sportsentusiast familie like utenfor Oslo, liker Anders å drive hagearbeid på fritiden mens han hører på det siste som skjer innen sportens verden.

Bli med i vårt nyhetsbrev