Vilkår og betingelser

Følgende vilkår og betingelser gjelder for alle brukere av Bookiesnorge.com. Dette dokumentet er en bindende avtale mellom deg (brukeren) og nettstedet (oss, vi, vår).

hero-logo.png hero-logo.png hero-logo.png

Månedens bookmakere

lilibet #1 Lilibet 4.1/5

100% opptil 5000 kr

Spill nå
powbet #2 Powbet 3.7/5

100% opptil 2000 kr

Spill nå
greatwin #3 GREATwin 4.3/5

100% opptil 2000 kr

Spill nå

Disse reglene skisserer arten av interaksjonene du har med oss. Disse vilkårene og betingelsene gjelder for alle aspekter av din interaksjon med Bookiesnorge.com.

Nettstedet forbeholder seg retten til å endre, fjerne eller legge til klausuler til delen uten forutgående antydning. Brukere anbefales å holde seg oppdatert med seksjonen for å unngå feil kommunikasjon i fremtiden.

Godta vilkårene for bruk

Brukere må uttrykkelig godta nettstedets vilkår før bruk. Hvis du er uenig, vennligst forlat nettstedet. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du disse vilkårene og betingelsene.

Nettstedet forbeholder seg retten til å endre, modifisere, endre, fjerne eller legge til vilkårene etter eget skjønn. Slike endringer er i samsvar med etablerte lover og gir brukerne våre en bedre nettleseropplevelse.

Hvis du ikke er kjent med vilkårene for bruk, anbefaler vi på det sterkeste å lese vår personvernerklæring og vilkår og betingelser før du surfer. Vi kan hindre brukere fra å surfe på nettstedet uten å oppgi en eksakt årsak.

Bruk av nettstedet og tjenestene

Bookiesnorge.com aksepterer kun medlemsforespørsler fra personer over 18 år. Hvis du ikke oppfyller alderskravene, vennligst gå umiddelbart. Ingen av nettstedets produkter, tjenester eller verktøy er rettet mot mindreårige. Vær oppmerksom på at minimumsalderen avhenger av hvor du befinner deg. Brukere er ansvarlige for å sette seg inn i loven før de registrerer seg.

Ved å fortsette å surfe på nettstedet godtar du at materialet og innholdet på nettstedet er Bookiesnorge.coms eksklusive eiendom. Du kan under ingen omstendigheter gjenskape innhold, materialer, grafikk, kunstverk, grafikk, fotografier, bilder, animasjoner, videoer, tekster, lyd, musikk, programvare osv. fra nettstedet. Nettstedet vil reise rettslige søksmål mot gjerningsmennene hvis de blir funnet å bryte disse vilkårene.

Enhver ulovlig bruk av tredjepartsinnhold har juridiske konsekvenser. Ved å bruke nettstedet godtar du å ikke krenke vår immaterielle eiendom på noen måte nevnt i vilkårene og betingelsene. Kontakt vårt kundestøtteteam hvis du ønsker å bidra med innhold til Bookiesnorge.com.

Alt materiale som sendes inn til nettstedet blir den eksklusive eiendommen til Bookiesnorge.com. Og vi kan gjenskape, redigere og bruke innholdet på enhver nødvendig måte. Brukeren er fullt ansvarlig for innsendt materiale. Nettstedet fraskriver seg alt ansvar knyttet til innhold som fører til økonomisk skade.

Forbudte aktiviteter

Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du å ikke delta i eller utføre noen av følgende aktiviteter:

Tredjeparts retningslinjer

Bookiesnorge.com inneholder tredjepartsinnhold. Ved å fortsette å bruke nettsiden må du være klar over to forhold.

Brudd på opphavsretten

Bookiesnorge.com er forpliktet til å levere originalt innhold. Vi respekterer skaperens immaterielle rettigheter. Hvis du mener at vi har krenket opprettelsen din, vennligst kontakt supportteamet vårt med bevis, og vi vil iverksette nødvendige tiltak. Bookiesnorge.com har et dedikert team av interne fagfolk som har ansvaret for å lage innhold til nettstedet. Alt materiale blir grundig sjekket for brudd på opphavsrett før det legges ut på nettstedet.