La Liga betting

La Liga er toppen av spansk fotball, og er kjent for spennende spill og mange utfordrere om topp plasseringen. Det er med dette et godt grunnlag for odds og La Liga betting er klart en favoritt på ulike bettingsider.

hero-logo.png hero-logo.png hero-logo.png

Månedens bookmakere

lilibet #1 Lilibet 4.1/5

100% opp til 5000 KR

Spill nå
powbet #2 Powbet 4.4/5

100% opp til 2000 KR

Spill nå
greatwin #3 GREATwin 4.3/5

100% opp til 1000 KR

Spill nå

Topp 10 La Liga betting sider i Norge

fezbet #1 Fezbet
4.8/5
Stort spillutvalg Generøse velkomstbonuser Uttaksbegrensninger
100% opp til 3000 KR
Spill nå
4.8/5
24/7 live chat Flere betalingsmåter Ikke tilgjengelig globalt
100% opp til 6000 KR
Spill nå
bethard #3 Bethard
4.7/5
Lisensiert spilling Flere bonuser Mangel på samtalestøtte
100% opp til 1000 KR
Spill nå
4.7/5
Mobilvennlig side Tilbyr direktesending Liten viltvariasjon
100% opp til 5000 KR
Spill nå
4.6/5
Stort spillutvalg Fantastiske bonuser Ingen Android-app
100 KR gratisspill
Spill nå
4.5/5
Utmerket innsatsvariasjon Sjenerøse kampanjer Lav uttaksgrense
10% opp til 3000 KR
Spill nå
powbet #7 Powbet
4.4/5
Utmerket VIP-program Raske uttak Begrensede bankalternativer
100% opp til 2000 KR
Spill nå
bambet #8 Bambet
4.4/5
Flere betalingsmåter Rask uttak Færre bonuser
10% opp til 1000 KR
Spill nå
4.3/5
Godtar krypto Fantastiske bonuser Lav uttaksgrense
100% opp til 1000 KR
Spill nå
lilibet #10 Lilibet
4.1/5
Flere live dealer-spill Fantastisk bonusutvalg Mangler sikkerhet
100% opp til 5000 KR
Spill nå

Innholdsfortegnelse

Spillere Likte Også

Ligaen selv består av 20 lag som som konkurrerer seg i mellom i løpet av sesongen fra rundt august til mai, og de som har flest poeng på slutten ender opp metd førsteplassen. Noen av de mest suksessrike og kjente lagene i La Liga inkluderer Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid. La Liga er rett og slett en av de mest populære og konkurransedyktige fotballigaene i verden, og den tiltrekker seg mange av de beste spillerne fra hele verden.

La oss derfor hoppe i det, se på de muligheter som er for La Liga betting for deg i Norge. Fra hvor du finner de beste odds, til de ulike markeder du kan sette spill på. Selvsagt skal vi gi deg våre tips til de beste bettingsider for La Liga. Så, være seg om du heier på Sevilla eller Barcelona, bli med oss inn i et dykk ned i topp av spansk fotball, som ikke står tilbake for noe i Europa.

De beste bettingsider for La Liga

Det er mange gode bettingsider for La Liga og spansk fotball som gjerne vil ha deg som sitt neste medlem. Så, hvordan skal man velge? Det er lov å være kresen, for med antall av bookies på nett er det en rekke muligheter og mangler du noe hos en bettingside kan du fort finne det hos andre. Her er noen mer spesifikke faktorer som du kan ta med deg i avgjørelsen av om det er en god bettingside for La Liga, sammen med annen fotball:

Til slutt er det viktig å velge en nettbookie som har et sterkt rykte og er lisensiert og regulert av en anerkjent organisasjon. Dette sikrer at du har å gjøre med en legitim og pålitelig virksomhet. Du bør derfor gjøre litt undersøkelser og lese anmeldelser av våre favoritter. For, vi har funnet frem til de beste bettingsidene for La Liga og annen fotball som vi gir deg her på våre nettsider. La oss derfor gå videre til våre topp ti valg for La Liga betting.

Topp 10 La Liga betting sider

La oss gi deg våre topp 10 valg, der du hos hver enkelt sportsbettingside vil nyte av stort utvalg, gode odds og solide betting bonuser med mer, ja og ofte live streaming og live bets til de ulike kampene.

Populære odds og markeder for La Liga

La Liga er som man forstår blant toppen av popularitet for fotball i Europa, og hos de beste bettingsider for la Liga betting vil du ha en rekke valg av forskjellige odds markeder som de tilbyr. Det vil variere litt avhengig av bookie, og også har de mest populære spillene har en tendens til å variere avhengig av den spesifikke kampen og lagene som er involvert.

Og, så skal du heller ikke glemme at det er forskjell på pre-game bets, altså fastsatte spill før kamper, og prop-betting eller da live betting hvor du setter innsatser på ulike spill markeder underveis. Uansett, noen vanlige typer spill på La Liga inkluderer:

Kampvinner

Ofte skrevet som moneyline bets på engelsk. Dette er en enkel innsats på hvilket lag som vinner kampen. Kan også settes opp som enten hjemme – uavgjort, eller – borte, og kan derfor og bli kalt HUB spill. Dette er for mange også det mest kjente formen for innsats og spill på fotball odds.

Poengspredningsspill

I denne typen spill vil oddsprodusentene tilordne en “spredning” til kampen, og spillerne kan satse på om ett lag vinner med mer enn spredningen eller om det andre laget vil holde marginen innenfor spredt.

Over/under-spill

Disse spillene innebærer å satse på det totale antallet mål som vil bli scoret i kampen. Oddsprodusenten vil sette en “linje” og spillere kan velge om de tror sluttresultatet vil være “over” eller “under” den linjen.

Resultat

Klart kan man sette en innsats på spesifikt resultat. Et risikabelt, men spennende valg, som kan gi stor avkastning for den som tipper rett.

Prop bets

Dette er spill på spesifikke hendelser eller hendelser i kampen, for eksempel om en bestemt spiller vil score et mål eller om et bestemt lag vil bli tildelt et straffespark. Hører til under live betting, og betyr ofte dette i bruk.

Første målscorer

Må også nevnes, og vil være et spill på hvilken spiller du tror vil sette det første målet i løpet av kampen.

Målscorer/odds på målscorer

Er relatert til den over, her er det derimot snakk om å tippe på om en spesifikk spiller setter et mål i løpet av kampen. Uavhengig av når, eller om han er først.

Vinner av liga

Dette innebærer å satse på den samlede vinneren av La Liga sesongen, i stedet for på en spesifikk kamp. Spennende, men risikabelt spill!

Slik tipper du på La Liga odds i Norge

Når du har funnet frem til den rette blant våre tips til beste bettingsider med La Liga odds, ja da skal du børe følge noen få trinn før du er i gang med å spille på de gode markedene og odds som tilbys deg der. Du er er kjapt i gang, og skal bare gjøre:

Åpne din konto

1

Det første er å følge vår lenke over til bettingsiden, og du tas rett til påmeldingsskjemaet. Dette er raskt og enkelt å fylle ut, og vil be deg om å oppgi hvem du er og hvor du bor med mer. Dette slik at de kan tilby spill for ekte penger.

Verifiser opplysninger

2

Når du har meldt deg inn må du også ofte verifisere din informasjon for å få fullverdig muligeht for å ta ut penger og andre tjenester. Trykk derfor på knappen for dette og du guides gjennom en rask prosedyre.

Fyll på spillesaldoen

3

Deretter så velger du knappen for betalinger, og der ønsket betalingsmetode og beløp du vil sette inn for å spille for på din konto. På de beste bettingsidene vi tilbyr møtes du av kjappe og trygge betalingsalternativer. Husk også å hente med eventuell innskuddsbonus.

Sett dine spill

4

Med en verifisert konto og midler på saldoen, så er det bare å trykke på knappen for sport. Deretter til Fotball, om det da ikke er en egen snarvei direkte til La Liga. Så skal du bare trykke på ønskede spill, de går automatisk inn i din tippekupong, sette opp størrelsen på din satsning og så bekrefte dette.

La Liga betting bonuser

La Liga betting bonuser

Vi liker alle litt ekstra å spille for, og med, og når det kommer til betting over nettet så vet de forskjellige bettingsidene at gode bonuser og kampanjer er verdsatt av spillere hos seg. De ulike tilbudene de kommer med er gjerne i form av gratisspill, innskuddsbonuser og andre typer kampanjer. Og, ofte ser man også ulike lojalitetsprogram. I tilegg, så når det kommer til store arrangementer, turneringer og mer, slik som La Liga kjøres det gjerne egne dedikerte kampanjer dedikert til akkurat disse. Noe av det du kan forvente deg hos de beste bettingsidene for La Liga er blant annet det følgende.

Gratisspill

Det ligger i navnet, dette er innsatser som gis deg gratis, vanligvis som en del av en velkomstbonus eller som en belønning for å være en lojal kunde. Gratisspill kan ha visse begrensninger, for eksempel et minimumskrav på oddsen, eller et maksimalt gevinstbeløp, så det er viktig å lese vilkårene og betingelsene for bonusen nøye.

Innskuddsbonuser

En klassisk bonus, der bettingsiden vil matche en gitt prosentandel av ditt inskudd opp til et maksimalt beløp. For eksempel vil du ofte bli tilbudt en matchbonus på 100% opptil 1 000 kr. Så sett inn 1 000 kr og få det samme beløpet i bonus for til sammen 2 000 kr på spillerkontoen sin saldo. Merk at det er typisk med et omestningskrav på disse bonusene. Dette betyr at du må satse et visst beløp før du kan ta ut bonusmidlene.

Andre bonuser

Andre typer online bettingbonuser inkluderer cashback som gir deg en prosentandel av tapene dine tilbake som bonus, og risikofrie spill, som lar deg plassere et spill uten risiko for å tape dine egne penger. Samt mye mer. Så følg med på de beste bettingsidene for overraskelser.

Det må også nevnes at det er smart og viktig å være klar over eventuelle vilkår og betingelser som din bonus er underlagt. Så sørg for å lese vilkårene, og nyt bonusen til det fulle.

De beste bettingsider for La Liga

La Liga bookmakere for ulike ønsker

Det er mange gode valg for La Liga betting. Være seg om du ønsker de beste bonuser, dyptgående markeder, eller bare en generelt god bettingside så har vi her funnet frem til fem gode alternativer fra vår topp ti liste.

Bookmaker Spill hos dem for
Biamo.bet Alle gamblingtjenester på et sted.
Bethard Gjennomgående god bettingside
LeoVegas Overlegen mobilplattform.
Bambet Støtte for kryptobetalinger.
GREATwin Slående gode bonuser og kampanjer.

Kjappe fakta: La Liga betting i Norge

Ved siden av det fulle navnet på spansk; Campeonato nacional de Liga de Primera División, er noen av de korte fakta du bør vite om La Liga blant annet som følger:

La Liga sesong (2022-23) August – juni
Sport Fotball
Land Spania
Antall lag i La Liga 20
Nåværende mester (2021-22) Real Madrid
Topp målscorer Lionel Messi
Flest seire Real Madrid
Tilgjengelige odds markeder Vinner av ligaen, kampvinnere, over/under, med mer

Konklusjon om La Liga betting

Spansk fotball er spennende, og La Liga er toppen, når det så er enkelt å komme i gang med betting på ligaen hos de beste bettingsidene for det norske markedet er det bare å smile. Her får du tilgang på en rekke spennende markeder, inkludert langtidsspill, på en liga fylt med spennende kamper og dramatikk. Vi kan bare anbefale å følge våre lenker til en anbefalt bookie og ta del i oddsmarkedet i da, der du vil møtes av mangfold og sikre rammer.

FAQ - Ofte stilte spørsmål om La Liga odds og betting

Vi har her kommet frem til fire typiske, enkle spørsmål, som mange stiller seg om betting på La Liga, og besvart dem kort og godt. - Slik finner du lett frem til klarhet om La Liga betting.

Er La Liga en trygg liga å spille oddsspill på?

Ja, så absolutt. Dette er en topp profesjonell liga og arrangør, der forsøk på juks og annet er godt stanset for.

Hvor kan jeg tippe på La Liga kamper?

Du vil finne La Liga spill hos de aller fleste bettingsider på det norske markedet. Vi har for å gjøre det enkelt for deg funnet frem til de ti beste i en liste her i vår artikkel, slik at du har gode alternativer.

Hvilken bettingside gir de beste odds på La Liga?

De forskjellige bookies på nettet konkurrerer seg i mellom på oddsene de setter. Samtlige av våre anbefalte bettingsider har dermed konkurransedyktige odds, og du trenger ikke uroe deg når du spiller hos en eller flere av dem.

Kan jeg tippe på La Liga oddsmarkeder på mobilen?

Det kan du. Alle våre anbefalte bettingsider tilbyr solide løsninger og mobilvennlige nettsider. Slik kan du nyte spill på La Liga oddsen der du er.

anders

Anders Hansen

Tippeekspert

Anders Hansen er sportsbetting-guruen hos BookiesNorge, og gir våre norske lesere siste nytt, tips og triks, og bettingstrategier fra hele verden. Født i en sportsentusiast familie like utenfor Oslo, liker Anders å drive hagearbeid på fritiden mens han hører på det siste som skjer innen sportens verden.

Bli med i vårt nyhetsbrev