UFC betting i Norge

Kampsport er spennende og har alltid gått hånd i hånd med odds og gambling. Ledende i dag er MMA - Mixed Martial Arts, der kamper i Ultimate fighting championship - UFC er de største og mest anerkjente.

hero-logo.png hero-logo.png hero-logo.png

Månedens bookmakere

lilibet #1 Lilibet 4.1/5

100% opp til 5000 KR

Spill nå
shangri la #2 Shangri La 4.5/5

10% opp til 3000 KR

Spill nå
fezbet #3 Fezbet 4.8/5

100% opp til 3000 KR + Gratisspill

Spill nå

UFC bettingsider

fezbet #1 Fezbet
4.8/5
Stort spillutvalg Generøse velkomstbonuser Uttaksbegrensninger
100% opp til 3000 KR
Spill nå
4.7/5
Mobilvennlig side Tilbyr direktesending Liten viltvariasjon
100% opp til 5000 KR
Spill nå
4.8/5
24/7 live chat Flere betalingsmåter Ikke tilgjengelig globalt
100% opp til 6000 KR
Spill nå
bethard #4 Bethard
4.7/5
Lisensiert spilling Flere bonuser Mangel på samtalestøtte
100% opp til 1000 KR
Spill nå
4.6/5
Stort spillutvalg Fantastiske bonuser Ingen Android-app
100 KR gratisspill
Spill nå
powbet #6 Powbet
4.4/5
Utmerket VIP-program Raske uttak Begrensede bankalternativer
100% opp til 2000 KR
Spill nå
bambet #7 Bambet
4.4/5
Flere betalingsmåter Rask uttak Færre bonuser
10% opp til 1000 KR
Spill nå
4.3/5
Godtar krypto Fantastiske bonuser Lav uttaksgrense
100% opp til 1000 KR
Spill nå
4.1/5
Flere bonuser Fantastisk innsatsvariasjon Mangler mobilapper
100% opp til 2000 KR
Spill nå
comeon #10 ComeOn
3.4/5
Flere betalingsmåter Kasino og sportsbetting Ingen direktesending
100% opp til 600 KR
Spill nå

Spillere Likte Også

Naturlig er dermed UFC betting noe som bettingsider med kampsport rett og slett må tilby sine medlemmer.

La oss se nærmere på UFC betting i Norge, og hvor du finner de beste bookmakere for kampsport arrangement under UFC paraplyen. Og sist, få svar på litt rundt hva som er hva innen MMA og UFC underveis.

Beste bettingsider for UFC

Det er mange bookies som tilbyr UFC betting på de største kampene, der populære fighters og deres kamp mot andre utøvere gjør utslag på oddsen. Når vi skal finne frem til våre favoritter må vi blant annet tenke på om det finnes live betting, om både store UFC fight night og også mindre arrangementer tilbys, samt så klart de ulike marked som betting siden tilbyr. – For eksempel; kan man plassere en innsats på knockout, og også når i kampene?

Dette leder oss flott over i neste avsnitt, der vi har listet våre top 10 sider for MMA og UFC betting. Merk deg derimot, dette er noen ikke stigende eller synkende rangering! Det er bare favoritter iblant våre eksperter på nettbetting.

Top 10 bettingsider for UFC betting

Hvordan sette UFC bets i Norge

Det er lett å komme i gang med UFC betting i Norge. Det første du skal gjøre er å finne den online bookmakeren som inkluderer UFC og som passer deg. Der skal man bare fort melde seg inn, husk å verifisere kontoen, og så er det bare å sette bet – vel og merke, så fort man har fylt på spillerkontoen sin. Sjekk ut våre lister for de beste bookies på nett, der det er kjapt å melde seg inn og trygt å spille.

Hva å se etter hos UFC bettingsider

Det er som nevnt en rekke online bettingsider å velge blant, og mange av dem tilbyr kampsport og UFC i utvalget sitt. Så, når du ser etter ditt valg bør du tenke gjennom hva som gjelder for deg av ønsker og behov.

Det er for eksempel best å vite at live strømming er støttet, dersom dette er noe som du liker å benytte deg av. Videre, så må du være sikker på at siden er god og til å stole på.

Se etter blant annet:

Dette er blant annet noen faktorer vi selv ser på når vi finner frem til våre anbefalte online bookies for UFC betting.

ufc betting bonuser

Hvordan velge beste UFC bonus hos bettingsider i Norge

Ved noen anledninger vil online bookmakere tilby egne UFC bonuser, men som oftest er det en egen bettingbonus som du også kan bruke på UFC arrangementer. Når en skal ta i mot en bonus er det lurt å se seg ut hva som er av vilkår og betingelser. Der de beste bonusene ofte gir litt mindre av midler å spille for, gratis spill, eller liknende, men derimot har lavere og ikke fullt så strenge krav. Sist, så er det viktig at odds bonus til UFC du vil benytte passer deg og din spillestil. – Dette går igjen som det viktigste tipset, det skal passe deg som odds tipper på nettet.

Mest populære MMA ligaer for betting

UFC – Ultimate Fighting Championship er desidert den største arrangøren for MMA og tiltrekker seg de ledende utøverne. Samtidig, så skal en ikke se vekk fra alternativet Bellator. Dette er og en liga fylt med dyktige fighters, nok av penger i bettingpotten og det kommer ofte en knockout underveis i live betting streamen.

Dette gjør at man som odds spiller kan sette UFC betting, men og følge med på spennende Bellator betting for avveksling. Lenge var, og er, det også slik at de to arrangørene konkurrerte på spennende utfall i kampene, som de påvirker med regler og matchups – sammensetning av de to utøverne som møtes til kamp. Dette gjør det lett å finne sine favoritter, og også komme over nye kampsport stjerner som overrasker en.

Innskudd og uttak hos UFC og MMA bettingsider

Når du setter innsats på ulike marked og odds hos våre anbefalte bettingsider så vil du naturlig også nyte av gode betalingsmetoder. Blant annet kan du forvente et, eller flere, av de følgende i oversikten under. Der vi ser at det er lett også for norske spillere å ta del i tipping på odds, med trygge og lynraske overføringer av penger inn og ut av sin spillerkonto hos bookien.

Betalingsmetode | tidsbruk (generelt)

Visa/Mastercard | øyeblikkelig

Muchbetter | øyeblikkelig

Revolut | øyeblikkelig

Kryptovaluta | øyeblikkelig

UFC bettingmarked og odds

Mixed Martial Arts er jo en kampsport som UFC arrangerer kamper i, med et veldig åpent regelsett der en kan sloss både med slag, kast og bryteteknikker på bakken. Dette gjør at det er mange forskjellige bets å tippe på der odds settes ut fra kampsport utøverens track record, og noen ulike marked du kan forvente at din bookie tilbyr på en UFC kamp er blant annet:

Kampvinner

Sier seg selv, hvem vinner kampen? Ettersom det er flere kamper i løpet av et UFC arrangement kan du da gjerne tippe på flere utfall.

over/under og/eller rundeseier

Kampen går over flere runder. Dermed kan en også spille på hvem som vinner de ulike rundene på poeng, eller antall runder med mere.

Når kampen avsluttes

Vil den beste fighteren vinne allerede i første runde? Eller sloss han taktisk og holder det gående til siste minutt? Dette er en del av spenningen i kampsport og UFC fight night er fylt med blant annet denne type drama. Vel verdt å følge med live for, samt så klart sette et spill på.

Hvordan kampen avgjøres

Det som gjør MMA så spennende er at det er så mange ulike utfall en kamp kan ha. Blir vinner avgjort ved dommeravgjærelse? Blir det en knockout som avgjør kampen? Eller er det en submission (kvelning eller leddbøyning) som gir seieren? – For å nevne de mest vanlige avgjørelsene.

Beste bettingsider for UFC

Topp UFC betting sider i 2022

Det er en rekke online bookies med odds på UFC. Her er noen det er verdt å spille hos.

Bookmaker | Tipp her for

Bethard | Svært brukervennlig

Mobilebet | God live bet støtte

Powbet | Supre bonuser og kampanjer

Bambet | Skikkelig alt-i-et side

GREATwin | Konkurransedyktige odds

UFC betting apps

På våre anbefalte tippe og gamblingsider vil du møte både gode nettsider som fungerer strålende på mobilen, og også ofte en dedikert app til iOS eller Android. Slik er det lett å laste ned og installere mobilapper som lar deg følge med på UFC der du er og sette spill på odds.

Kjappe fakta: UFC betting

UFC sesong | året rundt

Tilgjengelige marked |

Lovlig alder for betting | 18 år

Hovedkvarter for UFC | Las Vegas, USA

Antall UFC fighters | ca. 689

Vektklasser i UFC | Fluevekt, Bantamvekt, Fjærvekt, Lettvekt, Weltervekt, Mellomvekt, Lett tungvekt, Tungvekt

UFC betting – konkluderende tanker

UFC både startet og også brakte deretter kampsport fenomenet Mixed Martial Arts inn i en ny verden av popularitet. Det er ikke overraskende at UFC betting er å finne nær sagt hos alle bookies på nett, og det er mange marked og gode odds å satse på. Gjerne i live betting form, som gjør kampene i UFC fight night enda mer interessante å følge med på.

De større UFC arrangementene er i 2022 blant de største sport arrangement på Pay Per View og med rett innsats er det gode tider for å satse på oddsen.

Vi anbefaler deg så absolutt å følge med, og sette et par bets på neste arrangement.

FAQ - Ofte stilte spørsmål og svar

Det vil alltid være ulike spørsmål, her er svarene på tre typiske når det kommer til betting og UFC sine kamparrangementer.

Er det lov å tippe på UFC i Norge?

Ja, så absolutt. Lik all annen tipping på odds så vil en norsk tipper være regnet som å befinne seg der hvor betting siden hører hjemme. Dette betyr at du rett og slett "kjøper tjenester" over nettet, og det er helt lovlig. Også å sette spill på odds og marked i MMA og UFC er så klart da lovlig.

Hva er forskjellen på UFC og MMA?

Enkelt og greit: MMA er en forkortelse for Mixed Martial Arts, en form for kampsport som henter teknikker fra en rekke kampsport stiler, slik som Brasiliansk JuJitsu, bryting, kickboxing, med mer og kombinerer disse. UFC er på sin side en promotør av kamper i denne sport arten, og Ultimate Fighting Championship har vært "kongen på haugen" siden MMA sin start som profesjonell sport.

Hva er forskjellen på MMA og boksing?

Dette er så enkelt som to ulike former for kampsport. Boksing lar utøverne bare benytte slag med hendene underveis i kampen. Mens MMA tillater både stående kamp, og lar også kampen fortsette på bakken, med både slag og bryteteknikker.

anders

Anders Hansen

Tippeekspert

Anders Hansen er sportsbetting-guruen hos BookiesNorge, og gir våre norske lesere siste nytt, tips og triks, og bettingstrategier fra hele verden. Født i en sportsentusiast familie like utenfor Oslo, liker Anders å drive hagearbeid på fritiden mens han hører på det siste som skjer innen sportens verden.

Bli med i vårt nyhetsbrev