F1 Betting i Norge

Formel 1, ofte F1 på kort, er kanskje kongen på haugen når det kommer til motorsport. Selvsagt er F1 betting også veldig populært.

hero-logo.png hero-logo.png hero-logo.png

Månedens bookmakere

comeon #1 ComeOn 3.4/5

100% opp til 600 KR

Spill nå
greatwin #2 GREATwin 4.3/5

100% opp til 1000 KR

Spill nå
powbet #3 Powbet 4.4/5

100% opp til 2000 KR

Spill nå

Beste F1 Bettingsider i Norge

4.8/5
24/7 live chat Flere betalingsmåter Ikke tilgjengelig globalt
100% opp til 6000 KR
Spill nå
fezbet #2 Fezbet
4.8/5
Stort spillutvalg Generøse velkomstbonuser Uttaksbegrensninger
100% opp til 3000 KR
Spill nå
bethard #3 Bethard
4.7/5
Lisensiert spilling Flere bonuser Mangel på samtalestøtte
100% opp til 1000 KR
Spill nå
4.6/5
Stort spillutvalg Fantastiske bonuser Ingen Android-app
100 KR gratisspill
Spill nå
4.5/5
Utmerket innsatsvariasjon Sjenerøse kampanjer Lav uttaksgrense
10% opp til 3000 KR
Spill nå
powbet #6 Powbet
4.4/5
Utmerket VIP-program Raske uttak Begrensede bankalternativer
100% opp til 2000 KR
Spill nå
4.3/5
Godtar krypto Fantastiske bonuser Lav uttaksgrense
100% opp til 1000 KR
Spill nå
lilibet #8 Lilibet
4.1/5
Flere live dealer-spill Fantastisk bonusutvalg Mangler sikkerhet
100% opp til 5000 KR
Spill nå
4.1/5
Flere bonuser Fantastisk innsatsvariasjon Mangler mobilapper
100% opp til 2000 KR
Spill nå
comeon #10 ComeOn
3.4/5
Flere betalingsmåter Kasino og sportsbetting Ingen direktesending
100% opp til 600 KR
Spill nå

Innholdsfortegnelse

Spillere Likte Også

Både blant fans av F1 som da får et ekstra nivå av spenning til seeropplevelsen ved å satse på utfallet av løp, og også tilfeldige fans og rene oddsspillere som nyter av gode F1 odds og de mange markedene du kan sette spill på. Slik som vinneren av løpet, og forskjellige prop-spill som involverer spesifikke førere eller lag.

Som nevnt, Formel 1 og velkjente Grand Prix, er på spissen av motorsporten og skjønt det ikke er like i vinden som mange andre sporter så nyter også F1 stor popularitet i Norge. Når du spiller på de beste betting sidene vil du også fort merke hvordan F1 race, og Formel 1 betting, er utbredt og populært over hele verden.

La oss derfor se nærmere på hva du må vite om Formel 1 betting, fra best bookie for deg til ulike sportsmarkeder å sette dine spill på. Dette er en sport du fort blir glad i, og som byr på flere spennende tippespill.

 

De beste betting sider for F1 betting

Det er en flere faktorer å ta med når du skal finne frem til beste bettingside for Formel 1. Når vi sjekker ut nettbookies for deg så er det flere punkter som er viktig, og som du skal være bevisst:

Her på vår side har vi allerede gjort dette arbeidet for deg. Så, derfor skal du heller sjekke våre siste omtaler og tips, og så gjøre deg opp en mening basert på ulike spørsmål om hva som er de store og viktige tilbudene for deg når det kommer til odds og F1 betting.

Som du ser, det er mange gode betting sider vi kan tipse deg om og det er flere kurante spørsmål du skal stille deg selv når du finner frem til den rette for deg. La oss hoppe videre til våre 10 på topp tips for Formel 1 betting. – Meget mulig du her finner din nye bettingside.

Topp 10 F1 betting sider

Du har et godt utvalg av online bookies når du vil spille på F1 odds. Vi gjør det enkelt å velge, og har satt opp våre 10 favoritter her under. Her er det mulig du finner både en og to nye favoritter for betting på nett.

Populære spill å plassere på F1 betting

Du har et godt valg av sportsmarkeder å sette dine innsatser på når du spiller hos de beste sidene for F1 odds. Noen av de ulike spillene inkluderer:

Vinner av løpet – Race winner

Temmelig selvforklarende. Her satser du på hvem av de forskjellige førere, eller lag, du tror vinner løpet.

plassering

Her satser du på hvilke førere, eller lag, som du tenker vil ende opp med topplasseringene i løpet. Typisk er å kunne satse på de tre beste, de seks beste, eller også ofte et annet antall førere og lag.

Pole position

Dette er en innsats på hvilken fører eller lag som starter løpet fra pole position. Dette er den første startposisjonen på rutenettet.

Raskeste runde

Hvem setter raskeste rundetid under racet? Et spennende bet.

Head-to-head

Hvem går head to head? Dette er en satsning på hvem av de to førere, eller lag, som kommer aller høyest i løpet av racet.

Podiumplassering

En enkelt satsing: Her tipper du om en fører, eller laget, vil havne på pallen. Altså være blant de tre beste.

Prop bets

Forkortelse for engelsk “proposition bets”. Dette er spill på ulike, spesfikke hendelser, som kan oppstå under et race. Uten at det nødvendigvis er relatert til det totale resultatet av løpet.

Dette inkluderer da slik som antall pit-stopp, om en fører trekker seg, og også noen av de ovennevnte slik som raskeste rundetid.

Live betting

Også verdt å nevne, er som prop bets mer en kategori, og detter lar deg rett og slett følge med på løpet og sette spill underveis. Du tipper altså live.

Dette er bare noen, av mange, markeder og former for oddsobjekter du vil treffe på når det kommer til tipping på Formel 1. Husk på at sesongen er lang, hvert race foregår over flere timer og det er en rekke faktorer som spiller inn underveis. Fra førers evner til tekniske detaljer på bilen. Dette gjør Formel 1 til en fantastisk sport både som tilskuer, fører, og også oddsspiller. På toppen av det hele er det og mulig med langsiktige satsninser, fra Monaco til Silverstone er sjansene mange for spennende utfall i Formel 1 sine Grand Prix.

Hvordan tippe på F1 odds i Norge

Når du så har funnet den, eller de, rette blant våre anbefalte Formel 1 bookies på nett er du fort i gang med å sette dine spill der. Du skal bare gjennom noen kjappe trinn før du har satt opp din tippekupong og kan føle deg som i Monaco.

Registrer deg hos betting siden

1

Aller først så trykker du på vår lenke som tar deg rett til bookien og de gode tilbudene. Skulle ikke registreringsskjemaet ha kommet opp automatisk må du bare trykke på knappen for registrering, og så oppgi basis informasjon. Slik som hvem du er, og hvor du bor.

Om mulig Verifiser opplysningene

2

Det er typisk, og ofte som en del av lisenskravene, at bettingsiden må verifisere din informasjon før du kan ta ut eventuelle midler. Derfor bør du gjøre dette så fort som mulig, og du vil da raskt gå gjennom en prosedyre med å legitimisere deg. Akkurat hva de krever er litt forskjellig fra sted til sted, men typisk er at bookien må få en bekreftelse på at du bor der du sier.

Fyll opp spillesaldoen

3

Når din konto er oppe og går, ja så er det bare å klikke på knappen for betalinger og velge ønsket betalingsmetode. Så oppgir du beløpet du vil sette inn, og bekrefter. Husk også på å ta med en eventuell bonus som tilbys deg på ditt første innskudd.

tipp på de beste odds

4

Til slutt, så er det bare å navigere seg til motorsport eller Formel 1 fanen, og der klikke på de ønskede sportsmarkeder du vil tippe på. Disse blir automatisk lagt sammen for deg i din virtuelle tippekupong, og du må bare oppgi ønsket beløp å spille for samt også bekrefte.

F1 betting bonuser

Du vil selvsagt hos de beste betting sidene bli tilbudt både velkomstbonus og også ulike kampanjer deretter. Ofte så vil du og oppleve at bookien setter opp egne bonuser knyttet direkte til ulike sporter, og da kan også neste Grand Prix være en mulighet. Om ikke dette, så vil du oftest kunne bruke de ulike sport bonuser på Formel 1. Der bonuser og kampanjer for betting slik som de følgende er typiske.

Gratisspill

Et gratisspill er en bonus som lar deg plassere et spill uten å risikere noen av dine egne penger. Det er rett og slett et gratis spill. Merk at ofte så vil du kun motta evnt. gevinst, og ikke grunnsatsningen for spillet.

Matchbonus

Typisk som velkomstbonus, men også senere. Her matcher nettbookien en viss prosentandel av ditt innskudd, for eksempel 100%. Om du for eksempel setter inn 1 000 kr, ja så får du ytterliegere 1 000 i bonuspenger.

Cashback

En cashback-bonus er en bonus som gir deg en prosentandel av tapene dine tilbake. For eksempel kan du bli tilbudt 10 % cashback-bonus på alle Formel 1 bets, noe som betyr at hvis du taper 1 000 kr på Formel 1, så vil du få 100 kr tilbake.

Risikofritt spill

Et risikofritt spill er et spill som blir refundert dersom det tapes. Et typisk eksempel er risikofrie spill på opptil 500 kr for nye spillere, som lar deg spille helt risikofritt på ditt første bet. – Skulle du tape, opptil 500 kr, ja så blir det da refundert.

F1 betting bookies for ulike ønsker

Vi har alt gitt deg vår liste av topp 10 valg for Formel 1 odds og tipping på disse. Som vi husker sa vi og at for å finne frem blant til best for deg, ja så skal du velge den som har mest av tilbud som passer deg. Her har vi da trukket frem fem fra listen, for ulike ønsker. Være seg bonuser eller om du ser etter en mest mulig generelt god betting side på nett.

Bookmaker spill her for
Biamo.bet Utmerket for alle erfaringsnivå
Fezbet Spekket med sportsmarkeder
Bethard Jevnt over god spillopplevelse
Mobilebet Kryptovaluta vennlig bookie
ShangriLa Sjenerøse, og gode, bonuser

Kjappe fakta: F1 betting i Norge

Formel 1 kjøres gjennom sesongen på en rekke race, kjent som Grand Prix, det er også flere andre kjappe fakta å ha med seg når du skal stille klar til start for F1 i den kommende sesongen.

Konklusjon

Du må ikke nødvendigvis reise til Monaco for å oppleve farten i Formel 1, og med de beste F1 odds vi har tipset deg om her kan du få en best mulig start på å delta i tippespillet rundt denne fartsfylte og spennende motorsporten. Rett hjemmefra, når du følger våre lenker til de anbefalte bettingsidene for Formel 1. Det er fort et Grand Prix på skjermen når sesongen er i gang. Test selv farten og spenningen i dag.

FAQ: Ofte stilte spørsmål om F1 betting

Vi har dekt det mest viktige, men det vil alltid være litt flere spørsmål igjen. For å oppklare har vi under besvart noen av de mest stilte spørsmålene om odds på Formel 1.

Kan jeg tippe på en enkelt fører i Formel 1?

Ja, det kan du. Dette er et vanlig sportsmarked, med en rekke gode odds for deg som kjenner F1 sirkuset godt. Noe som forøvrig leder oss til neste spørsmål.

Hvordan setter jeg de beste bets på Formel 1?

Det er ingen direkte oppskrift på å vinne med sine innsatser på F1 betting. Men, det er mulig å gi et godt råd: Du må kjenne til sporten og følge med underveis i sesongen. Det er slik at jo mer du vet, jo lettere er det å tippe på utfall.

Er det trygt å tippe på Formel 1 odds?

Ja. Vel og merke så lenge du spiller hos en lisensiert og seriøs aktør, slik som våre anbefalte bettingsider, så vil du helt trygt kunne tippe for ekte penger. Du vil da ha tilgang på spill på konkurransedyktige odds, og sikre systemer for innskudd, samt også uttak av eventuell premie.

anders

Anders Hansen

Tippeekspert

Anders Hansen er sportsbetting-guruen hos BookiesNorge, og gir våre norske lesere siste nytt, tips og triks, og bettingstrategier fra hele verden. Født i en sportsentusiast familie like utenfor Oslo, liker Anders å drive hagearbeid på fritiden mens han hører på det siste som skjer innen sportens verden.

Bli med i vårt nyhetsbrev