Personvernerklæring

Følgende personvernerklæring skisserer vilkårene for bruk av Bookiesnorge.com (heretter "nettsted", "oss", "vi" eller "vår").

hero-logo.png hero-logo.png hero-logo.png

Månedens bookmakere

lilibet #1 Lilibet 4.1/5

100% opptil 5000 kr

Spill nå
powbet #2 Powbet 3.7/5

100% opptil 2000 kr

Spill nå
greatwin #3 GREATwin 4.3/5

100% opptil 2000 kr

Spill nå

Dette bindende dokumentet forklarer informasjonen vi samler inn og hvordan vi behandler dataene. Nettstedet følger strenge krypteringsprotokoller som samsvarer med de høyeste industristandardene.

Vi overholder alle eksisterende lover som beskytter din personlige informasjon. Denne personvernerklæringen overstyrer ikke eksisterende databeskyttelseslover og skal ikke misforstås som et unntak fra disse lovene. Loven i landet er den ultimate guiden for riktig bruk av personopplysninger.

Hvilke data samler vi inn?

Dataene vi samler inn varierer over tid ettersom nye funksjoner legges til nettstedet. Vi vil oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile slike endringer etter hvert som de skjer. Bookiesnorge.com samler inn følgende brukerdata for nå:

Hvem har tilgang til dataene?

Bookiesnorge.com er den primære enheten som kontrollerer informasjonen din. Men etter hvert som nettstedet vokser, kan det hende vi må dele brukerdata med våre partnere for å kunne betjene deg bedre. Alle tredjeparter med tilgang til privilegert informasjon vil operere under vårt tilsyn og i henhold til vilkårene i denne personvernerklæringen.

De eneste gangene Bookiesnorge.com ikke har kontroll over dataene dine, er når nettstedet fusjonerer med en annen plattform, det er et eierskifte, eller det er en merkevareoverhaling. Brukere anbefales å gjøre seg kjent med vilkårene i denne personvernerklæringen for å unngå feilkommunikasjon i fremtiden. Nettstedet beholder retten til å endre, fjerne eller legge til klausuler uten forutgående antydning.

Bookiesnorge.com jobber med partnernettsteder. Vi bruker flere verktøy for nettstedoptimalisering som Ahrefs, Google Analytics og mer for det. Nettstedet samarbeider med flere iGaming-selskaper som kan be om trafikkdata og brukerdemografi for å forbedre nettleseropplevelsen din.

Hvorfor samler vi inn personlig informasjon?

Bookiesnorge.com samler inn din personlige informasjon for å tilpasse reklamemateriell for en skreddersydd opplevelse på nettstedet. Informasjonen lar oss analysere hva slags innhold du er interessert i og tilby resultater du kan forholde deg til. Vi bruker dataene dine til følgende formål:

Bookiesnorge.com ber eksplisitt om din tillatelse før behandling og lagring av informasjon. Ved å registrere deg på nettstedet samtykker du til at Bookiesnorge.com samler inn, lagrer og bruker informasjonen du deler med oss i henhold til vilkårene i denne personvernerklæringen.

Hvor lenge lagrer vi informasjonen din?

Bookiesnorge.com beholder informasjonen din så lenge det er nødvendig for markedsføringstiltak. Vi er juridisk forpliktet til å ha dine beste interesser i tankene mens vi håndterer privilegert informasjon. Og vi vil slette dataene når det ikke lenger er nødvendig. Det finnes måter å begrense vår bruk av informasjonen din. Send en e-post der du spesifiserer informasjon segmentene du ikke vil at vi skal bruke, så vil vi etterkomme dette.

Du har rett til å bli glemt. Hvis du ønsker å fjerne opplysningene dine fra våre servere, vennligst kontakt vårt kundestøtteteam. Vi vil fjerne dataene dine i henhold til lovgivningen. Vi kan imidlertid trenge en utsettelsesperiode tilpasset den lovbestemte tidslinjen.

Brukere kan kontrollere typen informasjon vi bruker og omfanget av bruken. Bookiesnorge.com inkluderer ikke privilegert informasjon i marked spesifikke aktiviteter. Og vi følger de strengeste protokollene for å beskytte brukerdata mot uautorisert tilgang.