Tennis betting

Tennis er en sport du vil finne over hele verden, og er også et av de mest populære å sette bets på.

hero-logo.png hero-logo.png hero-logo.png

Månedens bookmakere

#1 /5
greatwin #2 GREATwin 4.3/5

100% opp til 1000 KR

Spill nå
powbet #3 Powbet 4.4/5

100% opp til 2000 KR

Spill nå

Beste Tennis betting sider i Norge

bambet #1 Bambet
4.4/5
Flere betalingsmåter Rask uttak Færre bonuser
10% opp til 1000 KR
Spill nå
4.8/5
24/7 live chat Flere betalingsmåter Ikke tilgjengelig globalt
100% opp til 6000 KR
Spill nå
n1bet #3 N1Bet
4/5
Overlegen velkomstbonus God for in-play betting Ingen egen mobilpapp
20% Gratis spill opptil 2000 KR
Spill nå
bethard #4 Bethard
4.7/5
Lisensiert spilling Flere bonuser Mangel på samtalestøtte
100% opp til 1000 KR
Spill nå
4.7/5
Mobilvennlig side Tilbyr direktesending Liten viltvariasjon
100% opp til 5000 KR
Spill nå
lilibet #6 Lilibet
4.1/5
Flere live dealer-spill Fantastisk bonusutvalg Mangler sikkerhet
100% opp til 5000 KR
Spill nå
4.6/5
Stort spillutvalg Fantastiske bonuser Ingen Android-app
100 KR gratisspill
Spill nå
n1bet #8 N1Bet
4/5
Overlegen velkomstbonus God for in-play betting Ingen egen mobilpapp
20% Gratis spill opptil 2000 KR
Spill nå
4.1/5
Flere bonuser Fantastisk innsatsvariasjon Mangler mobilapper
100% opp til 2000 KR
Spill nå
4.5/5
Utmerket innsatsvariasjon Sjenerøse kampanjer Lav uttaksgrense
10% opp til 3000 KR
Spill nå

Innholdsfortegnelse

Spillere Likte Også

Der en rekke nettbaserte bettingsider tilbyr tennis betting til sine kunder, og det oftest med et bredt utvalg av mulige sportsmarkeder for tennis. Slik som vinner av kampen, ulike propbets, og selvsagt også live betting. Alt dette på små og større turneringer, inkludert de store grand slams som Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open, ja men også andre turneringer og kamper.

For å bli med på moroa må du finne frem til en anerkjent og lisensiert online sportsbookie som tilbyr tennistipping med de markedene du ønsker å satse på. Det er derfor vi er her – vi sjekker ut bettingsider for det norske markedet for deg, og gir våre tips så du enklest kommer frem til rett bookmakere for deg. La oss sjekke ut hva tennis betting tilbyr deg, og hvor du kan finne rett bookie for dine ønsker.

tennis

Beste bettingsider for Tennis betting

Så. Hvordan skal man finne frem til rett valg for deg blant de ulike bookmakere på nettet? Du kan jo se på hvordan vi selv kommer frem til våre tips, som en innsikt og inspirasjon til hva du kan selv stille deg spørsmål om når du skal navigere våre anbefalinger:

Vi starter med omdømme. Dette sjekker du ved å se våre anmeldelser, og vi tar også i betraktning hva andre kunder og brukere av bookien har sagt. Og, når vi er inne på kunder:

Brukervennlighet er også viktig. Du skal ha tilgang på en nettside med et godt design som er lett å benytte, og enda viktigere skal det være en god kundesupport. Skulle det oppstå problemer, eller man bare har spørsmål, så skal supportagenter være tilgjengelige og imøtegående.

Så kommer vi til det mer artige: Sportsmarkeder, odds og bonuser. For, det skal være et godt utvalg av markeder på tennis, der du får muligheten til å sette opp dine tippespill akkurat slik som du vil ha dem. Og, da hjelper deg også å ha skikkelig konkurransedyktige odds. Der dine tilbudte tennis odds er helt på høyde med konkurrenter, og gir god avkastning ved eventuell gevinst.

Sist, har vi da bonuser og kampanjer. Disse skal gi deg en verdi å benytte deg av, og å fungere som et krydder for litt mer spill i hverdagen.

Topp 10 bookies for betting på tennis

Det er samtidig enkelt, og vanskelig, å trekke frem våre topp 10 bookmakere for tennis. Dette ettersom du finner tennis hos nær sagt alle sammen. Så, her er våre valg, og du kan finne kanskje mer enn et godt alternativ for deg her.

Populære spill å sette på tennis betting

Det er mange markeder for tennis og tipping. Noen av de mest populære du vil komme over er blant annet de følgende, og på hver bookie sin side vil det ofte være noe ekstra.

Moneyline

Her satser du på utfallet av en bestemt kamp – setter “money on the line”. Der oddsen er basert på sannsynligheten for at en bestemt spiller vinner.

Prop bets

Engelsk for proposition bets. Det ligger i ordet, og er satsninger på ulike spesifikke utfall eller hendelser som kan oppstå under en tenniskamp. Du kan for eksempel plassere en innsats på om en spiller vil treffe et visst antall ess, eller om de vil vinne et bestemt sett.

Live betting

Igjen ligger det i navnet, da live betting lar deg plassere spill på begivenheter i spillet etter hvert som de skjer. Du kan for eksempel plassere et livespill på hvilken spiller som vinner neste kamp eller settet under en tenniskamp.

Direkte vinner

Flere bettingsider lar deg så klart tippe på hvilken spiller du tror vil vinne en bestemt turnering eller begivenhet.

Sett betting

Også å satse på utfallet av spesifikke sett i en kamp er populære markeder hos mange bookies. Her kan du for eksempel sette en innsats og spill på om en spiller vil vinne et bestemt sett med en viss margin.

Dette er bare noen få, av svært mange, markeder som du vil se når det kommer til tennis. En utbredt sport med global fanscare vil alltid ha noe overraskende på lur.

Hvordan tippe på tennis odds i Norge

Med en rekke gode bettingsider som tilbyr odds på tennis fra hele verden er det lett å komme i gang. Først skal du finne din favoritt blant våre anbefalte bookmakere, der du får det som du ønsker. Deretter så gjelder bare følgende enkle trinn:

Åpne din konto

1

Første du skal gjøre er å følge vår lenke til den beste betting siden for deg. Og der vil du enten komme direkte til påmeldingsskjema, eller så trykker du på knappen for dette. Fyll så ut den enkle informasjonen de ber om.

Gjør ditt første innskudd og krev din bonus

2

Når du er registrert er det så bare å sette inn litt penger å spille for. Det er bare å trykke på knappen for betalinger og der velge ønsket innskuddsmetode. Glem heller ikke å ta med deg din bonus på ditt første innskudd.

Naviger deg til tennis odds under sport

3

Med litt penger på kontoen du har åpnet, en bonus eller to, og kjennskapen til tennis odds er det nå bare å åpne opp listen over sporter og der velge tennis du vil spille på.

Sett opp og bekreft din tippekupong

4

Sist, skal du bare klikke på de ønskete markeder du vil spille på. Disse legges automatisk til i din spille, eller tippe, kupong. Hvor du så setter opp størrelse på ditt bet, og bekrefter.

Alt i alt. Det er en enkel, og rett frem prosess å komme i gang med betting på tennis hos de beste bettingsidene vi tipser deg om. Der du også gjerne enkelt guides gjennom de ulike trinnene med informasjon fra nettsiden, vel dersom det skulle oppstå noen problemer.

tennis betting bonuser

Tennis betting bonuser

Ikke bare vil du kunne få gode odds på tennis hos de beste av de utvalge bookmakere på nett. Du vil også nyte av en rekke herlige kampanjer og en skikkelig bonus eller to. Bettingsider vil blant annet tilby deg noe av det følgende når du er kunde hos dem:

Velkomstbonuser

Det er mer eller mindre bransjestandard at nye medlemmer får en herlig gavepakke når du oppretter din konto, og når du så gjør ditt første innskudd. Typisk er en prosent av innskuddet i bonus og ofte også gratisspill på betting.

Gratisspill

Som navnet sier, et gratis spill. Oftest må dette settes på bets med en viss minimumsodds, og du risiker ingen av dine egne penger. Derimot, så er det også gjerne slik at du kun får gevinsten og ikke innsatsbeløpet tilbake ved eventuell gevinst.

Oddsboostere

Dette kampanjer som tilbyr forbedrede odds på visse begivenheter eller markeder. For eksempel kan du tilbys økte odds på at en bestemt spiller vinner en turnering.

Akkumulatorbonuser

Dette er en bonus på akkumulatorspill, altså spill som kombinerer flere valg til en enkelt innsats. Disse bonusene kan ha form av ekstragevinster eller gratisspill, med mer.

Tennis betting sider etter type

Som du ser, det er mange gode sider å sette dine bets på og tennis er hos alle sammen. La oss derfor sjekke ut fra vår topp 10 liste, hva du kanskje skal velge for ulike ønsker. Være seg bonus, variasjoner, eller en jevnt over god bookie, så finner du rett for deg. Sjekk ut:

Bettingside

spill her for
Fezbet Generøs velkomstbonus
Biamo.bet Jevnt over god bettingside
GREATwin Kryptovaluta vennlige betalingsalternativer
Sportaza Godt og skikkelig variert utvalg i innsatser
Bethard Suverene odds på tennis

Kjappe fakta: Tennis betting i Norge

Noen kjappe fakta om tennis du kan ta med deg er:

Konklusjon

Som du ser. Tennis er en sport som følges med på i hele verden. Derav er også betting på tennis superpopulært, både på store arrangement som Grand Slam turneringer, der du vil kunne nyte av en rekke markeder å sette spill på. Samtidig, så er det hele året rundt ulike kamper som byr på både spenning og solide odds. Gjør det derfor enkelt, følg våre tips til de beste bettingsider på nettet, åpne din konto der og bli med på moroa selv i dag.

FAQ: Ofte stilte spørsmål om tennis betting

La oss på tampen ta med oss tre vanlige spørsmål om tennis betting over nett. Er det populært å spille på tennis i Norge?

Er det populært å spille på tennis i Norge?

Ja, skjønt sport som fotball nok er mer populært, så finner man en rekke gode markeder og solide odds på tennis. Noe som vitner om dennes popularitet også for det norske markedet.

Hva er noen gode tips for å vinne med tennis betting?

Det er så enkelt å svare på som: Kjenn spillet og spillerne. Jo mer kunnskap og oversikt du har, jo lettere er det å satse på rett utfall. Du skal også ikke glemme baneoverflaten, der forskjellige spillere presterer bedre på ulikt underlag.

Er det trygt å spille på tennis betting over nett?

Ja. Så lenge du setter dine spill på verifiserte og lisensierte bookmakere sine nettsider skal det være helt trygt. Alle våre anbefalte online bookies er selvsagt trygge å spille hos.

anders

Anders Hansen

Tippeekspert

Anders Hansen er sportsbetting-guruen hos BookiesNorge, og gir våre norske lesere siste nytt, tips og triks, og bettingstrategier fra hele verden. Født i en sportsentusiast familie like utenfor Oslo, liker Anders å drive hagearbeid på fritiden mens han hører på det siste som skjer innen sportens verden.

Bli med i vårt nyhetsbrev