Fairspin

Fairspin
5 / 5

Fairspin

100% opptil 100,000 USDT + 30 Free Spins
Spill nå

Oversikt

Lisens

Curacao

Språk

Engelsk, Fransk, Indonesisk, Japansk, Polsk, Portugisisk, Rumensk, Russisk, Slovakisk, Spansk, Tsjekkisk, Tyrkisk, Tysk, Ungarsk

Etablert

2018

Loyalty/Vip Programme

Yes

Bonus

100% opptil 100,000 USDT + 30 Free Spins

Bonus

Første Innskudd bonus

100% opptil 100,000 USDT + 30 Free Spins

Bonusomsetning

60x

Maksimal bonusinnsats

5 USDT

Bonus

100% opptil 100,000 USDT + 30 Free Spins

Betalingsmetoder

Innskuddsmetoder

AstroPay, Binance, bitcoin, BitcoinCash, Cardano, Dash, Dogecoin, EOS, ethereum, Gemini, Interac, MasterCard, Monero, MuchBetter, Nem, Neo, Neteller, Paxos, payop, ripple, Skrill, Stellar, tether, Trustly, USD Coin, Visa

Uttaksmetoder

AstroPay, Binance, bitcoin, BitcoinCash, Cardano, Dash, DogeCoin, EOS, ethereum, Gemini, Interac, MasterCard, Monero, MuchBetter, Nem, Neo, Neteller, Paxos, payop, ripple, Skrill, Stellar, tether, Trustly, USD Coin, Visa

Innholdsfortegnelse

  Anmeldelse av Fairspin bookmaker

  Fairspin er en godt etablert krypto bookie som har vært i bransjen siden 2018. De tilbyr et stort utvalg odds og spill, samt sin egen TFS token for staking. Dette er en toppmoderne bookmaker som byr på alt det man forventer å finne på øverste hylle. Ved første øyekast er det mye som faller i smak hos Fairspin bookmaker.

  Når det gjelder deres sportsbook har de gått for et enkelt design som gir deg god oversikt over mulighetene. Her finner du idrett fra hele verden, samt en rekke livesendinger. Det er ikke noe unikt med utvalget vi finner, men de har absolutt alt man trenger for å spille på sport med gode odds.

  Bonuser er samlet på én side, men den er ikke så oversiktlig som vi gjerne skulle hatt den. Du får oversikt over alle innskuddene, men vilkårene er litt forvirrende. Vi måtte grave oss litt ned i vilkår, samt endte opp på chatten for å finne svar på det meste. Dette skulle vi gjerne sluppet, men bonusene er verdt å få med seg. 

  Design og navigasjon har de gått for noe helt eget, men det er lagt opp på en slik måte at du raskt finner frem. Vi har ingenting å utsette på designet av forsiden deres og det trekker effektivt frem mulighetene som finnes der. Alt-i-alt er det mye som klaffer hos Fairspin, så her er det absolutt muligheter verdt å merke seg.

  Foretrekker du tradisjonelle bookies eller vil se alternativer? Les våre nyeste omtaler hos BookiesNorge

  Anmeldelse av Fairspin bookmaker

  Fairspin bonuser

  Bonuser er selvfølgelig en av høydepunktene når man spiller på nett og Fairspin skuffer ikke. De tilbyr en massiv velkomstpakke på 450% og 140 free spins. Selv om vi kan la oss fascinere av deres velkomstpakke, så er utvalget litt labert når det gjelder øvrige bonuser. Fairspin har kun én massiv velkomstbonus – og litt annet plukk i deres lojalitetsprogram.

  Utover dette er det ingen særlige bonuser eller free bets man kan gjøre krav på. Alternativet er å stake sine TFS tokens for å oppnå rakeback. Her har de et Play-to-Earn konsept som gir deg belønninger ved å spille og samle TFS tokens. 

  Se vår guide til betting bonuser for mer informasjon om ulike tilbud på nett.

  Velkomstbonus 

  Hos Fairspin er det bare én velkomstbonus, men denne er stor nok for de aller fleste. Du kan få en velkomstpakke på 450% og 140 free spins når du gjør dine fire første innskudd. Her kan du få en bonus på opptil 475 000 USDT + 140 free spins, noe som gir deg plenty med penger å spille for. Bare merk deg at bonusen kommer med et omsetningskrav på 60x og kun 3 dagers gyldighetsperiode, noe som kan bli knapt om du ikke spiller aktivt. 

  • Første innskudd – 100% + 30 FS opptil 100 000 USDT 
  • Andre innskudd – 75% + 30 FS opptil 100 000 USDT
  • Tredje innskudd – 75% + 30 FS opptil 75 000 USDT
  • Fjerde innskudd – 200% + 50 FS opptil 200 000 USDT

  Tokenized Rakeback

  I tillegg til velkomstbonusen sin har Fairspin et tokenized rakeback system. Dette skjer med deres egen native token TFS – og du får belønninger for hver innsats du plasserer på kontoen din. Disse kan samles opp for å stake – eller selge om du ønsker dette. TFS tokens er omsettelig, men samler du de opp kan du få ulike fordeler i deres lojalitetsprogram. 

  Andre kampanjer og tilbud

  Det er lite annet å skryte av når det kommer til kampanjer og bonuser hos Fairspin. De har lagt all sin tillit til en massiv velkomstbonus og deres rakeback system. Dette sørger riktignok for at spillere får mye spill for pengene sine, men vi skulle nok gjerne sett at de la til noen flere tilbud – og kanskje noe som ikke involverte TFS tokens. 

  Fairspin Free Bets

  For øyeblikket tilbyr ikke Fairspin noen free spins eller andre sportsbonuser til spillerne sine. Siden de tilbyr en såpass omfattende sportsbook hadde det vært flott om man fant litt flere bonuser knyttet til sportsbetting, men foreløpig er dette ikke tilgjengelig. 

  Sportsbetting muligheter hos Fairspin

  Fairspin bookmaker tilbyr en omfattende sportsbook, men har klart å holde det ganske enkelt. Her får du raskt oversikt over alle mulighetene som finnes, samt de mest populære kampene. De har også noen enkle filter som gjør det mulig å hoppe rett til de mest populære mesterskapene. Her trekker de frem FPF, NBA, ATP og Premier League som utgangspunkt.

  Når man begynner å bla seg gjennom mulighetene i deres sportsbook finnes det utrolig mye, men det er noe vi savner. Man ser nemlig ikke antall kamper i hver kategori, noe som gjør det litt vanskeligere å finne frem til hva de har mest av. Fotball virker naturligvis som det naturlige utgangspunktet, men de har også et massivt utvalg e-sport og basketball. 

  For deg som foretrekker å skreddersy ditt dashboard kan du enkelt gjøre dette under innstillinger i høyre meny. Her kan du velge språk, type odds og se vilkårene for sportsbook hos Fairspin. Du finner desimalodds, amerikansk odds, fractional, indonesisk, Malaysian og Hong Kong odds som utgangspunkt. Om du velger noe annet enn desimal vil alle kuponger automatisk oppdatere seg, noe som gjør det langt enklere å hoppe mellom typer odds. 

  Fotball

  Det er liten tvil om at fotball er det største utvalget hos Fairspin bookmaker, men akkurat hvor mange kamper de tilbyr er vanskelig å si. De har ingen slik oversikt som vi er vant til å finne hos bookies. Det de derimot har er et godt utgangspunkt på live kamper. Man får raskt oversikt over alle pågående kamper med ulike filter.

  Selv om vi ikke klarer å sette fingeren på akkurat hvor mange kamper de tilbyr odds på, så er det liten tvil om at de dekker det meste. Vi finner kamper fra La liga, Ligue 1, Premier League, Champions League, Serie A, Bundesliga og 33 andre land. De har også en del andre divisjoner for deg som liker å utforske mindre populære kamper. 

  Sportsbetting muligheter hos Fairspin Fotball

  Ishockey

  Du vil også finne et godt utvalg ishockey når du spiller hos Fairspin. Her har de et litt mindre utvalg, men de dekker alle de viktigste mesterskapene. Dette inkluderer EkstraLiga, Allsvenskan, Virsliga, SHL, NHL og DEL. Du finner gode vilkår på oddsen, så ishockey fans vil uten tvil finne det de søker etter hos Fairspin.

  Det eneste vi savner er litt bedre splitting på noen av kampene, men dette kan være forskjellige preferanser. De har turbo combo på de mest populære kampene, så fang opp dette om du spiller seriøst på ishockey. 

  E-sport

  Videre er det verdt å trekke frem utvalget av e-sport man finner hos Fairspin bookmaker. De har et enormt utvalg e-sport fra alle de store mesterskapene. Der man vanligvis finner én kategori som dekker alt av e-sport – har Fairspin et såpass stort utvalg at de har delt det opp per spill. Her kan du satse på Counter-Strike, League of Legends, Dota 2, Virtuell sport, StarCraft 2, eHockey, Valorant, Rocket League og en rekke andre titler.

  De tilbyr også livestreaming av de fleste kampene for e-post. Dette gjør det enklere å følge med på kampene og se hvordan oddsen i kupongen din endrer seg. Her må vi si at de faktisk har et godt utgangspunkt for deg som vil spille mer aktivt på e-sport hos en seriøs bookie. 

  Basketball

  Du finner også basketball i flere varianter. Fairspin tilbyr Basketball 3×3, basketball og virtuell basketball i utvalget sitt. Her kan du finne et par hundre kamper fra mesterskap som EuroLeague og NBA. Du finner også en del mesterskap fra mindre europeiske land, men her var oddsen litt lavere. Disse inkluderer blant annet Hellas og Latvia for å trekke frem noen.

  De har ikke det største utvalget odds på basketball vi har sett, men du finner absolutt alle de viktigste kampene. Dette gjør det enkelt å lage en kupong når du vil teste mulighetene dine. Bare bit deg merke i at vi har sett høyere odds andre steder. 

  Fairspin bettingmarkets

  Fairspin byr på alle tradisjonelle bettingmarkets du forventer å finne på odds. Dette inkluderer 1×2, Over/under, Matchwinner, total, total med overtid, moneyline, split og main time for å nevne noen. De har også noen adaptive markets på idretter der dette er vanlig. Blant annet finner du en del tilpassede odds på e-post, baseball og basketball som er verdt å få med seg. 

  Det er liten tvil om at du kan lage en kupong som står i stil med utvalget deres. De har alle nødvendige markets for deg som vil spre risikoen din over flere bets. Deres bet slip oppdateres automatisk, så du slipper holde styr på hva du har lagt inn etter at du har lagret dem. 

  Odds

  Vi har selvfølgelig tatt en nærmere titt på oddsen man finner hos Fairspin – og her kan vi si oss godt fornøyd. Det er Betsy Game som står for oddsen du finner og denne er konkurransedyktig på det aller meste. Vi fant bedre odds på noen individuelle kamper andre steder, men helhetlig får du et godt utvalg når du spiller hos Fairspin. 

  De har oppdatert odds på hele utvalget sitt og du får raskt oversikt over alle muligheter. Live oddsen var til tider litt treg, men dette var bare noe vi opplevde et par ganger. Du kan med andre ord trygt plassere innsatsen din her med oddsen som finnes.

  Live betting

  Du finner live betting hos Fairspin, men designet var ikke veldig spennende. Du får en enkel scoreboard oversikt på kampen og en tracker. Utfordringen her er at tracker og scoreboard er på to forskjellige sider, så du må hoppe frem og tilbake for å få med deg all informasjonen. Vi skulle gjerne sett at de hadde dette på én side slik som de fleste andre. 

  Da hadde det vært mye enklere å se hvordan ulike hendelser i kampen påvirker oddsen. Videre opplevde vi flere ganger at kamper vi åpnet i live senteret var over, men fortsatt var i listene. Dette ble litt irriterende når det hadde skjedd 2-3 ganger. Vi kan derfor konkludere med at ja, du får tilgang til live betting, men vi har opplevd bedre utgangspunkt andre steder. 

  Live betting Fairspin

  Fairspin online betting fordeler og ulemper

  Som alltid er det noen fordeler og ulemper når man skal vurdere en bookmaker som Fairspin. Her har vi trukket frem noen av de viktigste for deg som vil vite mer om plattformen deres før du oppretter en konto.

  Fordeler

  Godtar mer enn 50 ulike kryptovalutaer for innskudd
  Over 7000 ulike casinospill i utvalget sitt
  Opptil 50% weekly cashback når du staker TFS tokens

  Ulemper

  Godtar bare innskudd med kryptovaluta for spill
  Kundeservice tok litt tid før man fikk svar
  De mangler en del ansvarlig spill verktøy

  Fairspin design og brukervennlighet

  Designet til Fairspin er stilrent og enkelt å benytte seg av. Du finner nettsiden på en rekke ulike språk, men enn så lenge er ikke norsk én av disse. Når det er sagt, så finner man forholdsvis enkelt frem på den engelske siden. De har flyttet all navigasjon til venstre side av skjermen, men det fungerer godt. Takket være en detaljert navigasjonsmeny kan du raskt finne frem til alle seksjoner uten problemer.

  Det samme gjelder når det kommer til layout på spill og odds. Alt er samlet i ulike grupperinger slik at du får oversikt uten at det blir kaotisk. På denne måten kan du utforske alle mulighetene på en god måte. Vi savner forsåvidt norsk språk, men engelsken er grei nok for de aller fleste spillere. 

  Alle gruppene deres gjør det også enklere for nye spillere å utforske. Du vil aldri bli overrumplet av et stort utvalg spill, men kan se gjennom samlingene i eget tempo. Når du spiller på odds har de delt alt inn i land, så du kan se én kamp om gangen. Vi er godt fornøyd med både design og brukervennlighet hos Fairspin bookmaker. 

  Fairspin nettcasino

  Når det kommer til Fairspin casino kan du finne mer enn 7000 ulike spill på deres casino på nett. Dette inkluderer en rekke klassiske spilleautomater, men du finner også instant-win, bordspill og live casino. Alle spillene kommer fra anerkjente utviklere som Hacksaw, Pragmatic Play og Playson. 

  Alle spillene er lagt opp på en måte som gjør det lekende lett. Alle kategorier er synlige i menyen, mens sidene er delt inn i seksjoner. Dette gjør det utrolig enkelt å finne frem blant de mange titlene man finner. 

  Spilleautomater

  Når det gjelder spilleautomater vil du finne alt man trenger hos Fairspin casino. De tilbyr 7000 titler med både nye og gamle spill. Her finner du blant annet Wild Bandito, Rip City, Starburst og Sweet Bonanza. Videre legger de raskt til nye spill, så du vil alltid finne noe å spille på. 

  Betalingsmetoder

  På betalingsmetoder er det kryptovaluta som gjelder hos Fairspin. De godtar innskudd med over 50 ulike kryptovaluta, samt Visa og Mastercard. Sistnevnte kan brukes til å kjøpe kryptovaluta fra huset. Da vil ønsket beløp av kryptovaluta bli satt rett inn på kontoen din og du kan spille for dem. For deg som vil lære mer om ulike betalingsmetoder på bettingsider har vi en egen guide til dette.

  Hvordan åpne din Fairspin konto

  Å lage en konto hos Fairspin er utrolig enkelt og tar bare et par minutter. For deg som vil vite mer om prosessen, har vi laget en steg-for-steg gjennomgang nedenfor.

  Gå til Fairspin hjemmesiden

  1

  Først må du ta turen innom nettsiden til Fairspin. Dette kan du enkelt gjøre ved å bruke linkene du finner i våre omtaler eller i topplisten vår. Deretter velger du sign up knappen som du finner i navigasjonsmenyen.

  Opprett din konto

  2

  Når du skal lage en konto har du fire alternativer. Du kan bruke e-post og passord, eller du kan logge inn med Apple, Google eller Metamask konto. Sistnevnte vil gjøre det mulig å bruke din tredjeparts innlogging uten å opprette en ny konto.

  Sett inn midler

  3

  Etter at du har opprettet kontoen din kan du sette inn midler. Her kan du enten gjøre et direkte innskudd med kryptovaluta, eller du kan kjøpe kryptovaluta. Da kan du bruke Visa og Mastercard for å kjøpe dette.

  Gjør krav på bonus

  4

  Innskuddet ditt vil bli tilgjengelig umiddelbart i de fleste tilfeller og du kan nå gjøre krav på bonusen din. Husk at velkomstbonusen kommer med et omsetningskrav på 60x og bare 3 dager for å oppfylle kravet, så ta høyde for dette før du tar imot bonusen.

  Fairspin Mobile app

  Det er ingen mobile app for Fairspin, men du kan fortsatt spille på mobilen din. Alt du trenger å gjøre er logge inn gjennom nettleseren, så får du tilgang til hele utvalget deres akkurat som på nett. Dette gjør det enkelt å spille akkurat der du måtte være uansett hvordan enhet du har med deg. 

  Er Fairspin trygt og pålitelig?

  Ja, det er helt trygt å spille på Fairspin. De har vært tilgjengelig siden 2018 og har et godt omdømme blant spillere. Videre har de gyldig lisens fra Curaçao eGaming som sikrer rettighetene til spillere. I tillegg til dette er siden beskyttet med SSL-kryptering og spill levert av pålitelige leverandører. Det er med andre ord helt trygt å spille både sportsbetting og casino hos Fairspin.

  Fairspin sammenlignet med andre bookies

  Operatør Lisens Sikre betalingsmetoder Andre sikkerhetsfunksjoner
  Fairspin Curaçao Kryptovaluta SSL-kryptering
  Betglobal Curaçao Visa, Mastercard, kryptovaluta, Jeton SSL-kryptering
  Weiss.bet Curaçao Kryptovaluta SSL-kryptering
  Cosmobet Curaçao Kryptovaluta, Visa, Mastercard SSL-kryptering
  Spinanga Curaçao Mastercard, MiFinity, Kryptovaluta SSL-kryptering
  31Bet Malta Visa, Mastercard, MiFinity, Jeton SSL-kryptering
  Red Dice Curaçao Visa, Mastercard, Flykk, MiFinity, Kryptovaluta SSL-kryptering

  Fairspin kundeservice

  Kundeservice er tilgjengelig døgnet rundt hos Fairspin, men bare på engelsk og russisk. De tilbyr kommunikasjon på andre språk også, men her benytter de seg av oversetter. Vi prøvde oss på norsk, men dette ble bare tullete. Det letteste er å prate med dem på engelsk – da svarer de godt for seg. 

  Videre har de en helt grei FAQ-seksjon som besvarer en del grunnleggende spørsmål. Her finner man blant annet en del informasjon om å bruke kryptovaluta på sportsbetting som kan være nyttig for nybegynnere. Sist, men ikke minst tilbyr de telefonstøtte på engelsk, men dette er med et nederlandsk telefonnummer, så norske brukere må betale internasjonal takst om de ringer.

  Vår ekspert mening og innsikt

  ≪Fairspin er en sterk merkevare blant sportsbooks og jeg var spent på å teste dem. Du får tilgang til et enormt utvalg sport og kan gjøre innskudd med over 50 forskjellige kryptovalutaer. Det eneste jeg savner er noen flere bonuser rundt sport, da det er lite å rope hurra for akkurat her.≫

  Fairspin konklusjon

  Hos Fairspin får du tilgang til et stort utvalg sport, generøse velkomstbonuser og over 7000 ulike spill. Alt er pakket inn i en brukervennlig nettside som gir deg full kontroll på mulighetene. De benytter seg av blokkjede transaksjoner for full transparency. Aktive spillere kan også samle opp TFS tokens som kan stakes som del av deres lojalitetsprogram. Vi er godt fornøyd med utgangspunktet – og kan trygt anbefale siden for deg som vil spille med kryptovaluta.

  Fairspin FAQ

  Er Fairspin en krypto bookie?

  Ja, de godtar innskudd med over 50 ulike kryptovaluta, samt Visa og Mastercard for deg som ikke har kryptovaluta fra før.

  Er det lovlig å spille hos Fairspin?

  Ja, de har full lisens fra Curaçao og tilbyr spill fra anerkjente leverandører.

  Hvordan spill finnes hos Fairspin bookmaker?

  Her kan du spille på sport fra hele verden, samt nyte over 7000 ulike casinospill fra kjente utviklere som Ezugi, Tom horn og Gamzix.

  Får man bonus hos Fairspin?

  Ja alle spillere får tilbud om en saftig velkomstpakke på sine fire første innskudd.

  anders

  Anders Hansen

  Tippeekspert

  Anders Hansen er sportsbetting-guruen hos BookiesNorge, og gir våre norske lesere siste nytt, tips og triks, og bettingstrategier fra hele verden. Født i en sportsentusiast familie like utenfor Oslo, liker Anders å drive hagearbeid på fritiden mens han hører på det siste som skjer innen sportens verden.