Eurovision Betting

Når det kommer til show er det lite som slår Eurovision. Denne årlige musikkonkurransen samler folk foran TV skjermene for å følge med, og det gis en rekke odds på hvem som vinner og ulike utfall underveis. La oss se på hvor du får de beste odds på Eurovision, og hvordan du blir med på å tippe på dette års vinnere.

hero-logo.png hero-logo.png hero-logo.png

Månedens bookmakere

comeon #1 ComeOn 3.4/5

100% opp til 600 KR

Spill nå
bethard #2 Bethard 4.7/5

100% opp til 1000 KR

Spill nå
jeetcity casino #3 JeetCity 4/5

10% opptil 1000 KR

Spill nå

De beste bettingsider for Eurovision

Ettersom Eurovision er en så stor og populær musikk konkurranse kan du forvente å se at odds og spill på denne settes opp hos enhver bookie med respekt for seg selv. Når du så skal velge er det et par punkter å tenke på.

Vi sjekker ut sikkerheten for deg, og lisens. Dette betyr at når du velger en fra våre tips, så spiller du sikkert. Men, du må også sette dine spill der du får mulighetene du ønsker. Sjekk derfor at bettingsiden du skal spille hos har et oppsett og system for odds som passer deg, at du har de markeder du ønsker, og sist sjekk gjerne at bonus og betalingsmetoder er akkurat hva du vil ha.

Topp 10 Eurovision bettingsider

4.8/5
24/7 live chat Flere betalingsmåter Ikke tilgjengelig globalt
100% opp til 6000 KR
Spill nå
fezbet #2 Fezbet
4.8/5
Stort spillutvalg Generøse velkomstbonuser Uttaksbegrensninger
100% opp til 3000 KR
Spill nå
4.7/5
Mobilvennlig side Tilbyr direktesending Liten viltvariasjon
100% opp til 5000 KR
Spill nå
bethard #4 Bethard
4.7/5
Lisensiert spilling Flere bonuser Mangel på samtalestøtte
100% opp til 1000 KR
Spill nå
4.6/5
Stort spillutvalg Fantastiske bonuser Ingen Android-app
100 KR gratisspill
Spill nå
4.5/5
Utmerket innsatsvariasjon Sjenerøse kampanjer Lav uttaksgrense
10% opp til 3000 KR
Spill nå
powbet #7 Powbet
4.4/5
Utmerket VIP-program Raske uttak Begrensede bankalternativer
100% opp til 2000 KR
Spill nå
bambet #8 Bambet
4.4/5
Flere betalingsmåter Rask uttak Færre bonuser
10% opp til 1000 KR
Spill nå
4.3/5
Godtar krypto Fantastiske bonuser Lav uttaksgrense
100% opp til 1000 KR
Spill nå
lilibet #10 Lilibet
4.1/5
Flere live dealer-spill Fantastisk bonusutvalg Mangler sikkerhet
100% opp til 5000 KR
Spill nå

Innholdsfortegnelse

Spillere Likte Også

Populære spill å sette på Eurovision

Det er en rekke markeder med sine ulike odds å tippe på når det kommer til Eurovision. Det typiske er å sette live odds betting for ekstra spenning, men også å plassere innsatsene sine før det braker løs er mulig. Det er rett og slett opp til hva du foretrekker. Plasseringer, og kombinerte odds er mye av hva det går i. Så som:

Vinner av Eurovision

Selvsagt kan du tippe på hvem som vinner. Odds vil speile hvem som er favoritt, og dersom du spiller live så vil denne fort endre seg underveis.

Andre, tredjeplass etc.

Det er også mulig å sette opp hvem du tror vil havne på andreplass, tredjeplass og andre plasseringer.

Head to Head

Det er ikke bare i sport at man kan sette opp to lag mot hverandre. Du kan satse på for eksempel hvem som får mest poeng mellom Norge og Sverige.

Over/Under

Et annet kjent spill fra sportverdenen, som også fungerer godt i Eurovision. Tipp på om et gitt land får over eller under et visst antall poeng med sin sang.

Hvordan tippe på Eurovision Norge

Med våre tips til bookies for de beste odds på Eurovision må du først bestemme deg for hvilken av de som passer deg best. Deretter så er det noen kjappe trinn å gå gjennom, i hovedsak ser det slik ut før du er i gang:

Registrer deg

1

Det første du må gjøre er å klikke på lenken som tar deg til bettingsiden. Enten popper påmeldingskjema opp automatisk, eller du klikker på knappen for å melde deg inn.

Oppgi og så verifiser din informasjon

2

Påmeldingskjemaet vil spørre om ulik informasjon om hvem du er. Det er bare å følge deg gjennom de få sidene og så klikke på bekreftelse. Nå har du en konto hos bookien, men vi anbefaler å gå rett til siden for å verifisere din informasjon (dette så du kan bruke nettsidene til det fulle). Der er det igjen en kjapp prosess, ofte må du vise bevis på at informasjonen er rett.

Sett inn penger og hent bonus

3

Nå som du har en verifisert konto, så er det bare å klikke på knappen for betalinger. Der velger du ønsket betalingsalternativ, og ønsket mengde. Glem heller ikke å hente med deg din bonus.

Tipp på Eurovision odds

4

Nå er det bare å gå til fanen for begivenheter. Der vil du finne Eurovision når dette er arrangert, og klikke på de ønskede markedene du vil spille på. Deretter oppgir du hvor mye du vil satse, og klikker på bekreft.

Eurovision Betting Bonuser

De gode bettingsidene liker å hjelpe deg å fikse dine odds med ulike bonuser. Når spesielle hendelser som Eurovision er i gang vil du også ofte oppleve at du får egne bonuser knyttet direkte til dette arrangementet. Typiske eksempler på dette er:

Oddsboost

Dette er en forbedring av odds på utvalgte spill eller bets. Det er også en skikkelig typisk bonus for spesielle arrangementer, slik som Eurovision.

Gratisspill

En annen typisk bonus på nettbookies. Her får du et spill gratis ved at bettingsselskapet betaler for din innsats. Dermed er det og gode sjanser for at de setter opp dette for å gi spillere insentiv til å delta i tippingen på f.eks. Eurovision.

Velkomstbonus

Vi kan heller ikke overse velkomstbonusen. Som er mer eller mindre bransjestandard. Der nye spillere får en skikkelig gavepakke for å komme best mulig i gang. Her både oddsboostere, gratisspill og andre former for bonus typisk.

Eurovision Bookmakerere etter type

Det er alltid litt forskjellige type ønsker hos bettingsider. La oss ta fem fra vår topp 10 liste og hva som skiller dem ut.

bookie

spill her for

GREATwin Kryptovennlig
ShangriLa Sjenerøse kampanjer
Bethard Godt bonusutvalg
Biamo.bet Jevnt over topp bookie
LeoVegas Erfaren og trygg bookmaker

 

Kjappe fakta: Eurovision betting i Norge

Tre kjappe fakta om spill på Eurovision odds:

Eurovision konkludert

Når hele Europa samles til dyst om Eurovision pokalen, er det også en rekke spennende odds og markeder å tippe på. Følg derfor med på våre anbefalte bookmakere, der du vil få toppen av odds og gode bonuser for å kunne gjøre Eurovision til en event også når det kommer til tipping på nett.

FAQ - Ofte stilte spørsmål om Eurovision tipping

Et par kjappe spørsmål om Eurovision på tampen:

Hvordan bestemmes hvem som representerer Norge i Eurovision?

Vinner av Melodi Grand Prix blir sendt til Eurovision for Norge.

Hvilket land har hatt flest seire i Eurovision?

Det er Irland, med 7 seire totalt, som har vunnet flest ganger.

Når arrangeres Eurovision?

I 2023 starter Eurovision 9. mai, og slutter 13. mai.

anders

Anders Hansen

Tippeekspert

Anders Hansen er sportsbetting-guruen hos BookiesNorge, og gir våre norske lesere siste nytt, tips og triks, og bettingstrategier fra hele verden. Født i en sportsentusiast familie like utenfor Oslo, liker Anders å drive hagearbeid på fritiden mens han hører på det siste som skjer innen sportens verden.

Bli med i vårt nyhetsbrev